İnchesap anakart önerisi sundu

Harika bir teklif yapmışlar ASUS TUF B550M-E ile B450M Mortar Max arasında rahat 1K fiyat oynar normalde.

Evet biliyorum da işlemcim 5500 o yüzden seçmek istemedim gereksiz olur diye.

Stokları kalmamıştır belki. Ayrıca TUF B550M-E çok kaliteli bir anakart hocam, kabul edebilirdiniz.

Bakalım arayacaklar tekrar eğer tekrar söylerlerse kabul ederim.

İncehesap elektronik satış mağazasındaki ekiplerin bu konuyla alakalı yetkinliği varmışçasına bir bakış atacak olursak; sistemi satın aldığınız fiyatını koruyacak bir ekipmanı size danışmadan eklemiş olurlardı fakat farklı, sistemle entegre edilecek olup daha senkronize olamayacağı düşüncesiyle, farklı bir bileşenle, anakartla, daha iyi bir performans sunabilecek olduğu görüşünde oldukları varsayımıyla eklemek üzere sizlerle iletişime geçip onay almaları gerekmiş ki almak durumundalar. Şahsen onay alabilecek olsalardı yerinde olurdu.

Ki bakış atacak olmadan da öyle olduğunu söyleyebiliriz.

Evet de B450M Mortar Max de kötü olduğu için seçmedim 5500U gayet kaldıracak diye düşündüğüm 3900X bile takılıyor.

O sisteme katacağı ek bir şey olmazmış lakin sırf VRM ve ses kalitesi bile tek başına yeterdi. Malum 200 TL para değil bugün.

Arayacaklarını söylediler eğer tedarik edemiyoruz veya şu kadar gün beklemeniz gerekebilir diye söylerlerse kabul ederim tekliflerini hala geçerli çünkü.

Sistem şu şekilde;
Ryzen 5 5500
B450M Mortar Max
Gigabyte RTX 3060.
XPG Gammix 2x8 RAM 3200MHz
MSI 100R 650W 80+Plus Bronze.

Almak istemedim ASUS'u.
İsteğinizi anlıyorum. Burada atıp tutuyor, almalıydınız diyoruz lakin sizin açınızdan bakmamız gerekiyor. Sistemden hiçbir şekilde verim alamayacağınızı söylemiyoruz fakat eğer o sıra aldığınız karar belli şeylere bağlı ve bu belli başlı şeylere bağlı olup ta aldığınız kararın nedeni her neyse bizlerin müdahalesi dışındadır. Ekiplerin bu önerileri yaptığı görülmektedir satın alımını yaptığı ürünlere dair. Bu öneri, halihazırda kullandığınız anakartınızdan 200 TL daha fazla diye istenilen bir ücret olduğunu belirtelim.

Evet de B450M Mortar Max de kötü olduğu için seçmedim 5500U gayet kaldıracak diye düşündüğüm 3900X bile takılıyor.

Arayacaklarını söylediler eğer tedarik edemiyoruz veya şu kadar gün beklemeniz gerekebilir diye söylerlerse kabul ederim tekliflerini hala geçerli çünkü.
o amaçla arandıysanız, olması gereken budur.

İsteğinizi anlıyorum. Burada atıp tutuyor, almalıydınız diyoruz lakin sizin açınızdan bakmamız gerekiyor. Sistemden hiçbir şekilde verim alamayacağınızı söylemiyoruz fakat eğer o sıra aldığınız karar belli şeylere bağlı ve bu belli başlı şeylere bağlı olup ta aldığınız kararın nedeni her neyse bizlerin müdahalesi dışındadır. Ekiplerin bu önerileri yaptığı görülmektedir satın alımını yaptığı ürünlere dair. Bu öneri, halihazırda kullandığınız anakartınızdan 200 TL daha fazla diye istenilen bir ücret olduğunu belirtelim.

O amaçla arandıysanız, olması gereken budur.

Yapmış olduğum seçim kötü mü peki sizce ona göre tekrar aradıklarında ASUS'u seçebilme imkanım olacak çünkü. B450M Mortar Max almış olduğum sistemi yarı yolda bırakır mı? Parçaların uyumu vs ile alakalı olarak performans düşüşü yaşar mıyım kasma donma sorunu gibi. Çünkü ilk bilgisayarım ve anca bütçe çıkarabildim uzunca bir süre yaklaşık 3 4 sene kadar götürmesini istiyorum zaten sonrasında kendim parça alıp güncellemesini yapacağım şu an bir yerden başlamak istedim aynı araba alıp yükseltmek gibi.

Teklifleri geçerliyse sen de yarın arayıp 200 TL verebilirim ASUS olsun diyebilirsin. Şimdi B450M Mortar eski nesil bir anakart dolar bazında değeri de yeni tedarik edilmek istendiğinde yüksek.

İncehesap büyük ihtimalle "şuna bu parayı verip getirteceğimize daha iyisini az farkla verelim herkes mutlu olsun" diye düşündü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı