index.html dosyası nasıl düzenlenir?

• Konuyu başlatan Vecc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 6.673
O yüzden Laragon, wampp, XAMPP gibi bir yazılımla bakması en kolay yöntem.

Zaten olay o. HTML dosyaları için sunucuya gerek yok. PHP ve ASP gibi diller için gerek var.

Direkt birlikte aç deyip Chrome veya Edge gibi tarayıcı ile açabilir.

Son düzenleme:
Zaten olay o. HTML dosyaları için sunucuya gerek yok. PHP ve ASP gibi diller için gerek var.

Siz live server ile karıştırıyorsunuz galiba.

Siz Live server ile karıştırıyorsunuz galiba.

Hayır, karıştırmıyorum. Üye, içeriğini düzenleyip canlı olarak görmek istiyorum demiyor. Sadece ilgili HTML dosyasının içeriği görmek istiyorum diyor tarayıcı üzerinde.

Açınca alakasız bir siteye yönlendiriyor.

index.html dosyasının kodlarını atar mısınız?

Tamam da o html dosyasının içeriğini bilmiyoruz ki, açtığında karşısına html dosyasının kodları da gelebilir. Doğrudan bir sayfaya yönlendiriyor diyor mesela, kodu görmek lazım ki tam olarak ne görmek istediğini anlayalım. Bizim anladığımız doğrudan o sayfanın oluşturduğu görüntüyü görmek istiyor. Zaten elinde vscode olan birisi neden chrome'dan açıp kodları görmek istesin ki?

Hayır, karıştırmıyorum. Üye içeriğini düzenleyip canlı olarak görmek istiyorum demiyor. Sadece ilgili HTML dosyasının içeriği görmek istiyorum diyor tarayıcı üzerinde.

index.html dosyasının kodlarını atar mısınız?

Localhost dediğiniz yer neresi ve bunun ana dizini nerede de siz localhost/index.html diyerek erişmeye çalışıyorsunuz.

Kullandığı program içerisinde yer alan htdocs klasörü Localhost'un kök dizini.

Kullandığı program içerisinde yer alan htdocs klasörü Localhost'un kök dizini.
hangi programı kullanıyor acaba arkadaş? program çalışıyor mu? apache server başlatılmış mı? sunucu aktif mi? bilgisayardaki bütün htdocs klasörleri localhost mu oluyor? server mı oluyor?

Anlamıyorsunuz, olay sunucu ile alakalı değil. HTML dosyasını tarayıcı içinde görmek için sunucuya gerek var mı? Yok. Neyin uğraşını veriyorsunuz burada 1 saattir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı