Indiana Jones and The Great Circle alınır mı?

Mahmudinh0

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
AMD RYZEN 5600X
Almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Bu oyundan başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz, sistem detaylarımı yazıyorum sizce bu sistemde yüksek ayarlarda DLSS ve kare oluşturma kapalı şeklinde akıcı oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Bu oyundan başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz, sistem detaylarımı yazıyorum sizce bu sistemde yüksek ayarlarda DLSS ve kare oluşturma kapalı şeklinde akıcı oynayabilir miyim?
Ben de aynı şekilde merak ediyorum. Steam üzerinde şu anda 1251TL'ye düşmüş durumda. Game Pass abonesi değilim, açıkçası oyunu hemen oynayabilme imkanım yok. Atayım kütüphanede dursun, bir iki aya kadar oynarım diye düşünüyorum. Ancak, parasını hak eder mi emin değilim.

Ben oynadım, açıkçası bence oynanış olarak baya baya bir vasat oyun, yani oynanış öncelikli değil kesinlikle, ama macera kısmı,grafikleri falan güzel, yapay zeka tırt, ben olsam KESİNLİKLE satın almaz, gamepass alıp 200 TL'ye oynardım. Yani şahsen kesinlikle satın almanızı tavsiye etmem, en azından bana gitmedi.

Direk olarak satın almaya değmeyen bir oyun eski oyunları nostaji olarak daha iyiydi o kadar paraya değmeyecek bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı