Indiana Jones and the Great Circle Metacritic ortalaması 86(Xbox) ve 87(PC) oldu

Oyunu oynayan bir arkadaşım keşifin oldukça keyifli olduğunu söylüyor. Oyun keyifli gibi duruyor aslında. Tam beklediğim gibi. Çok özel bir yanı yok ama iyi, tadımlık oyun gibi duruyor.

Ben şahsi olarak grafik kalitesine oranla, VRAM tüketinin inanılmaz yüksek olduğunu düşünüyorum. Onun dışında iyi bir oyun olduğu söyleniyor.

Bu arada oyunun optimizasyonu fena değil. 4070 Ti Super gibi bir kart ile DLSS kalite 4K en yüksek ayarlarda 60-80 FPS arası oynayan gördüm.

4070 Ti Super için normal gibi görünebilir ama günümüzdeki çoğu yeni oyun 4K'da bu kartı zorluyorken bu değeler gayet kabul edilebilir.

Oyunun tam çıkmasını bekliyorum açıkçası merakımı cezbetmedi değil özellikle ara sahne kalitesinin grafiklerine hayran kaldım gerçekten sırf ışıklandırma için bile hayran kalınabilir.
Oyuna daha tam ışın izleme güncellemesi gelmedi. Güncelleme gelince performans düşecek.

Oyun gayet güzel gözüküyor, tam beklediğim gibi. Hiç optimizasyon vesaire sorunlarına (Yüksek sistem gereksinimleri olayı) takılmayıp keyifle oynayacağım. Muhtemelen de konsolda oynarım.

Son düzenleme:
Optimizasyon sorunu yok gayet güzel oyun hele bizim için nimet Game Pass sayesinde ilk günden oynayabilir çoğu kişi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı