Indie oyun önerisi

İncelemelerine bakın ve oyunu severseniz alın. Undertale oynarken neyi sevememiştiniz hocam? Belki sevmediğiniz veya sevdiğiniz şeyleri bilerek daha güzel oyunlar önerebiliriz.
Beni cok sarmadi hocam genel olarak Undertale. Ama atmosferi oldukca hoştu. Ya cok etkilenecegim (ori gibi) ya da cok eglenecegim bir oyun olmali aradığım oyun. Dead Cells eglenceli oyun katagorisine giriyor örneğin.

Undertale ise ikisinde de degil biraz daha farkli bir yerde.

Etti. Game Pass ile oynamıştım hosuma gitmemişti çok.

Kütüphanenizde hollow mevcutmuş hocam. Vakit bulduğunuz zaman oynamayı deneyebilirsiniz. Ori serisine de bakabilirsiniz.

Beni cok sarmadi hocam genel olarak Undertale. Ama atmosferi oldukca hoştu. Ya cok etkilenecegim (ori gibi) ya da cok eglenecegim bir oyun olmali aradığım oyun. Dead Cells eglenceli oyun kategorisine giriyor örneğin.

Undertale ise ikisinde de degil biraz daha farkli bir yerde.

Undertale biraz öyle bir oyun hocam maalesef. Kendisine çok uzun bir süre ön yargı beslemiştim. Dediklerinizden yola çıkarak aklıma Hades gibi rougelike oyunlar geliyor sadece ama zaten siz oynamışsınız.

Kütüphanenizde hollow mevcutmuş hocam. Vakit bulduğunuz zaman oynamayı deneyebilirsiniz. Ori serisine de bakabilirsiniz.

Undertale biraz öyle bir oyun hocam maalesef. Kendisine çok uzun bir süre ön yargı beslemiştim. Dediklerinizden yola çıkarak aklıma Hades gibi rougelike oyunlar geliyor sadece ama zaten siz oynamışsınız.
Sea of Stars nasildir? Oneren cok gördüm.

Kendisini deneyim etmedim hocam. İnceleme kanallarından oyunun spoiler içermeyen incelemelerine bakabilirsiniz. Ama bu oyuna internetten baktığımda ise sıra tabanlı J-RPG sevmiyorsanız eğer sevemeyebilirsiniz.
Sagolun hocam cevaplar için yazdiklariniza da göz atacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı