xpreda
Hectopat
Daha fazla
Cevabın için teşekkür ederim. Örnek olarak BattleBit oyununu 3 kişi geliştirdi programcı modelleme ve ses üzerinde olan kişiydi sanırım modelleme olan kişi efekt animasyon ve 3D modelleme ile ilgilendiğinden eminim. Yani hedefim GTA 5 gibi bir oyun değil ancak gerçekten güzel bir şey ortaya koymak 2 kişiyiz diğer arkadaşım Unreal Engine adına çalışmalar yapıyor. Şu anda yabancı kurslar görüyorum. Konsept sanatımı geliştirmek için uğraşıyorum. Aynı zamanda maya kursunu ilerletiyorum. Bir kursun programı 8 hafta sürüyor. Hedefimiz AAA seviyesinde bir oyun değil, Inside, limbo tarzı bir şey ortaya koymak istiyoruz. Bu mümkün olamazmı.
Elbet olabilir ama bu süreklilik getirmez. Bu tempo sürdürülebilir değil. Biktirir hayal kırıklığı getirir. Bazı küçük yapımcıların başarısı sizi buna sürüklemesin. Milyon geliştiricinin birkaçı bunlar. Bütçe olabilir şansları olabilir. Bu sektörde bu bileşenlerle uzun yıllar gidemezsin
Deneme sürümleri ile ilerle. Crack kullan. Blender ücretsiz onun efekt animasyon kısmıyla çalışabilirsin. Bu tarz şeyler tamamen ücretsiz olmaz.Hocam dediğiniz programlar hepsi ücretli ücretsiz olanı yok mu ?