İndie tarzı oyun önerisi

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bana enerji gibi şeyler olmayan, örneğin 30 dakika bekle tekrar oyna gibi olmayan strateji gerektirmeyen, indie, basit oyunlar önerebilir misiniz? Stardew Valley gibi oyunlarda tercihimdir ama daha çok böyle sonsuza kadar süren örneğin 3 ay bile geçse kendini geliştirebildiğin, sıkmayan, oyun arıyorum. Yine her türlü oyuna açığım tabii.(Mobil oyun)

Son düzenleme:
Mobil oyun demiştim ama moderatör sağ olsun özellikle mobil oyun yazmıştım konuda mobil oyun konusuydu ama sağ ol moderatör ne diyeyim.

Severler oyle cilginliklari.

La çıldıracağım az önce 2 yıl önceki konudan klavyemin bozuk olmasından ve bunun çözümünü bulmaya çalıştığım bir konuda hem klavyemin bozuk olduğu haldeki şekilde yazı yazdığım ve düzgün olmadığı icin ceza yedim hem de 2 yıl önce değil 3 gün önce veriliyor cok değişik bir platformsunuz Technopat helal olsun.

Bana enerji gibi şeyler olmayan, örneğin 30 dakika bekle tekrar oyna gibi olmayan strateji gerektirmeyen, indie, basit oyunlar önerebilir misiniz? Stardew Valley gibi oyunlarda tercihimdir ama daha çok böyle sonsuza kadar süren örneğin 3 ay bile geçse kendini geliştirebildiğin, sıkmayan, oyun arıyorum. Yine her türlü oyuna açığım tabii.(Mobil oyun)
Total Accurate Battle Simulator diye bir oyun vardı, bir bak istersen ben çok severek oynamıştım bir ara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı