surafu
Hectopat
Hocam ağaç oyunundan bir gift aldım. En kolayı ağaç kesme oyunu sanki.
Hocam en basiti tarla görevi, toprak çapaladığımız. O görevden 2'inci Key'i alıyorum ben. Hayırlı olsun bu arada
Hocam ağaç oyunundan bir gift aldım. En kolayı ağaç kesme oyunu sanki.
Hocam g. Giveaway sekmesine gelin ve boş kısma e-posta adresinizi yazın daha sonra e-posta adresinize girin ve gelen Mail'deki kırmızı butona basın daha sonrada proceed key gibi bir şey yazıyor ona basın.
Hocam Discord gelin yardımcı olayım isterseniz?
Galasilver harcamaya çalışmışsınız hocam o sistem biraz Bug'lı olduğu için hata vermiş maalesef kitlendiği için yarın denemeniz gerekiyor.
Oyunu oynamak için 10 İS gerekli büyük ihtimal İS'leriniz bitti ama merak etmeyin İS'ler yenileniyor.Not yanlış şeyi etiketlemişim ve yanlış anlamışım özür dilerim ve ben bir şey harcamaya çalışmadım yine başaramadım ve attı tekrar başlıyordum böyle oldu @surafu
anladım teşekkürler.Oyunu oynamak için 10 İS gerekli büyük ihtimal İS'leriniz bitti ama merak etmeyin İS'ler yenileniyor.
Play kısmından play challanges basın.Eki Görüntüle 1149544
Ve hocam bir şey yapamıyorum böylece oldu az önceki gibi ağaç falan kesmiyorum.
Sİz feudalife girmişsiniz, ana sayfaya gelip Win'a Free Steam key yazana tıklayın.Eki Görüntüle 1149544
Ve hocam bir şey yapamıyorum böylece oldu az önceki gibi ağaç falan kesmiyorum.
Siz feudalife girmişsiniz, ana sayfaya gelip Win'a Free Steam key yazana tıklayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.