Merhabalar iyi forumlar. Bugün ödevim için kapak indirecektim. Yanlışıkla aşağıdaki şeyi indirdim. Bu nedir?
İndire tıklayarak ne olduğunu öğrenebilir siniz.Merhabalar iyi forumlar. Bugün ödevim için kapak indirecektim. Yanlışıkla aşağıdaki şeyi indirdim. Bu nedir?
Eki Görüntüle 2320703
Virüs büyük ihtimal. Silin.Merhabalar iyi forumlar. Bugün ödevim için kapak indirecektim. Yanlışıkla aşağıdaki şeyi indirdim. Bu nedir?
Eki Görüntüle 2320703
Sildim ancak bir şey olmuş mudur?Virüs büyük ihtimal. Silin.
Bende de ara sıra oluyor salla gitsin. Silmen yeter zaten dosya açılmıyor.Sildim ancak bir şey olmuş mudur?
Tamamdır sağ olun.Bende de ara sıra oluyor salla gitsin. Silmen yeter zaten dosya açılmıyor.
Merhaba iyi sosyaller. Bugün ödevim için kapak indirecektim. Yanlışlıkla aşağıdaki şeyi indirdim. Bu nedir?
Eki Görüntüle 2320703
Virustotale at dosyayi ordan bak.Merhabalar iyi forumlar. Bugün ödevim için kapak indirecektim. Yanlışıkla aşağıdaki şeyi indirdim. Bu nedir?
Eki Görüntüle 2320703
Hiçbir şey olmamıştır hocam. Siz yine de ESET Antivirüs indirip tarama yapabilirsiniz.Sildim ancak bir şey olmuş mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.