Angouleme Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 51 27 Eylül 2020 #1 Rise Of The Tomb Raider yükledim, Linux'ta nasıl Türkçe yama yapabilirim bu oyuna?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 27 Eylül 2020 #2 Yama budur ama Linux'da çalışır mı bilmiyorum. Rise of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla Rise of the Tomb Raider'ı Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yama budur ama Linux'da çalışır mı bilmiyorum. Rise of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla Rise of the Tomb Raider'ı Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla...
Kharonn Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 25 27 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Angouleme Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 51 27 Eylül 2020 #4 Kharonn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows için olsa biliyorum exe uzantılı dosyalar açılmıyor linuxta. Linuxa kurabilme imkanım varmı herhangi bir şekilde onu soruyorum. Artı 0 Eksi
Kharonn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows için olsa biliyorum exe uzantılı dosyalar açılmıyor linuxta. Linuxa kurabilme imkanım varmı herhangi bir şekilde onu soruyorum.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 27 Eylül 2020 #5 JohnConstantine dedi: Yama budur ama Linux'da çalışır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buraya virüslü falan diyorlardı ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?( İnşallah yanlış hatırlıyorumdur ) Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Yama budur ama Linux'da çalışır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buraya virüslü falan diyorlardı ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?( İnşallah yanlış hatırlıyorumdur )
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Eylül 2020 #6 Hocam, yamayı nasıl yüklüyorsunuz Windows'ta? Ona göre yüklenip yüklenmeyeceği ile ilgili yorum yapılabilir. Artı 0 Eksi
Hocam, yamayı nasıl yüklüyorsunuz Windows'ta? Ona göre yüklenip yüklenmeyeceği ile ilgili yorum yapılabilir.
KS KS Angouleme Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 51 27 Eylül 2020 #7 cengover_ekin dedi: Hocam, yamayı nasıl yüklüyorsunuz Windows'ta? Ona göre yüklenip yüklenmeyeceği ile ilgili yorum yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Hocam, yamayı nasıl yüklüyorsunuz Windows'ta? Ona göre yüklenip yüklenmeyeceği ile ilgili yorum yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 3 27 Eylül 2020 #8 Türkçe yama .com güvenilir mi? Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Eylül 2020 #9 Hocam, çok mümkün gözükmüyor. Emin değilim ama, başka yolu olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Angouleme Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 51 27 Eylül 2020 #10 cengover_ekin dedi: Hocam, çok mümkün gözükmüyor. Emin değilim ama, başka yolu olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önceden Türkçe olarak oynamıştım yeni yeni linuxa adapte olmaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Hocam, çok mümkün gözükmüyor. Emin değilim ama, başka yolu olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önceden Türkçe olarak oynamıştım yeni yeni linuxa adapte olmaya çalışıyorum.