İnternetten bir şey indiricektim, Discord setupu ve inmiyor hiçbir şekilde farklı farklı tarayıcılardan deniyorum ama aynı belli bir yere kadar doluyor, sonra "?" Böyle olup hiçbir şekilde ilerlemiyor. Google setupu indirdim PC'ye kurmaya çalışıyorum o da aynı şekilde belli bir yere kadar geliyor ve hiç ilerlemiyor sadece bazı şeylerde bu şekilde.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Bunları kullanabilirsiniz. Ancak bunlar kullandığınız işletim sisteminde açılmayabilir, bir deneyin.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Bunları kullanabilirsiniz. Ancak bunlar kullandığınız işletim sisteminde açılmayabilir, bir deneyin.
Windows 10 da 2 kullanıcı açmak istiyorum. biri A olsun Diğer B A Kullanıcısı B Kullanıcısının oluşturduğu dosyaları vs göremesin B kullanıcısı da A kullanıcısının Melesa A kullaıcısı olsun şimdi İşim
Windows 10 da 2 kullanıcı açmak istiyorum. biri A olsun Diğer B A Kullanıcısı B Kullanıcısının oluşturduğu dosyaları vs göremesin B kullanıcısı da A kullanıcısının Melesa A kullaıcısı olsun şimdi İşim
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
tb.rg-adguard.net
Olmuyorsa buradan indirin yine Microsoft üzerinden indiriyor tamamen güvenli.