İndirdiğim setuplar kurulamıyor

Olmuyorsa buradan indirin yine Microsoft üzerinden indiriyor tamamen güvenli.

Teşekkürler 10 dkdır bekliyorum hala 0 30 dk daha bekleyeceğim olmazsa oradan denerim.
1599826087724.png

Onu bilmiyorum. Temiz kurulum için alttaki seçeneği kullanın. Önemli dosyalarınızın, yedeklerinizi alın.

Hala 0 sence bu da mı bozuk.

Son düzenleme:
İnternetten bir şey indiricektim, Discord setupu ve inmiyor hiçbir şekilde farklı farklı tarayıcılardan deniyorum ama aynı belli bir yere kadar doluyor, sonra "?" Böyle olup hiçbir şekilde ilerlemiyor. Google setupu indirdim PC'ye kurmaya çalışıyorum o da aynı şekilde belli bir yere kadar geliyor ve hiç ilerlemiyor sadece bazı şeylerde bu şekilde.

Eki Görüntüle 664302

Beklememe rağmen bu şekilde tıkanıyor.
Mümkünse modem üzerinden hat değerlerinizi konuya eklerseniz, hattınızda da yani internetinizde de bir sıkıntı olup olmadığını birçok kişi kontrol edebilir. Onun dışında, bu sorun yazılımsal olarak kaynaklanıyor da olabilir.

Mümkünse modem üzerinden hat değerlerinizi konuya eklerseniz, hattınızda da yani internetinizde de bir sıkıntı olup olmadığını birçok kişi kontrol edebilir. Onun dışında, bu sorun yazılımsal olarak kaynaklanıyor da olabilir.
1599827452937.png

Windows'u nereden indirdiniz? Genelde, modlu Windows sürümlerinde bu durum olabilir.

Kanka sana ulaşabileceğim bir yer var mı insta falan.
Onu bilmiyorum. Temiz kurulum için alttaki seçeneği kullanın. Önemli dosyalarınızın, yedeklerinizi alın.

Olmadı dünden beri bekliyorum daha 30 oldu şimdi de USB'deki ISO'yu kullandım hala aynı nasıl yapacağım bilemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı