İndirdiğim token grabber virüsü

475454

Hectopat
Makaleler
2
Önceden birisi bana demişti ki şu oyunumu indir ve reklamını yap 50$ vereyim. GitHub IO linkiydi şimdi öyle token grabber yaptıklarını öğrendim. Acaba eskiden kurmuş muydum onu? Bir de sanırsam indirmeye tıklayıp tam iniyorken iptal etmiştim yine de yemiş miyimdir? 2 ay falan geçti bir şey olmadı ve sıfırlama işlemi de yaptım.

Eğer dosyada bir sıkıntı varsa bile indirmeyi iptal ettiyseniz sıkıntı olmaz. İndirmenin tamamı bitmesi lazımdı. İçiniz iyice rahat etsin istiyorsanız Kaspersky+Malwarebytes :)

Önceden birisi bana demişti ki şu oyunumu indir ve reklamını yap 50$ vereyim. GitHub IO linkiydi şimdi öyle token grabber yaptıklarını öğrendim. Acaba eskiden kurmuş muydum onu? Bir de sanırsam indirmeye tıklayıp tam iniyorken iptal etmiştim yine de yemiş miyimdir? 2 ay falan geçti bir şey olmadı ve sıfırlama işlemi de yaptım.
Sıfırladın mı formatladın mı?

Belki de eskiden açmıştım bilmiyorum da şimdi şifrelerimi yeniledim ve zaten hesabım falan çalınmadı açsam çalınırdı sıfırlama da yapmıştım şimdi tam tarama yaptım yine temiz.

Sıfırlama.
Birşey varsa bile sıfırlamayla geçmez format lazım bişey var mı bilmiyorum ama.

Bir şey varsa bile sıfırlamayla geçmez format lazım bir şey var mı bilmiyorum ama.

Geçer geçer zaten taramalarda temiz çıktı.

Arkadaş stealer yemiş sıfırlamayla geçecek bir şey. Şifreyi değiştirdiğinize emin olun sorun çıkmaz.
Hey dostum şimdi hesabım falan calinmadi sifirlamada yaptim sence varsa bile gitmis midir? Bir de calistirmadim indiyse bile yine log cekmis midir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı