İndirdiğim Türkçe yama virüslü mü?

wewa

Femtopat
Elden Ring için yama arıyordum ücretsiz olan ve makine çevirisi olmayan bir bu yama vardı bende indirdim.

İndirdiğim yer bir sürü hile paylaşımı yapılan bir site biliyorsunuzdur.

Yamayı indirdiğim yer: https://memoryhackers.org/konular/elden-ring-turkce-yama.243052/

Yamayı paylaşan kişi VirusTotal paylaşmış lakin hiç anlamadığımdan siteye bön bön bakıp kapadım onunda linki bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring için yama arıyordum ücretsiz olan ve makine çevirisi olmayan bir bu yama vardı bende indirdim.

İndirdiğim yer bir sürü hile paylaşımı yapılan bir site biliyorsunuzdur.

Yamayı indirdiğim yer: https://memoryhackers.org/konular/elden-ring-turkce-yama.243052/

Yamayı paylaşan kişi VirusTotal paylaşmış lakin hiç anlamadığımdan siteye bön bön bakıp kapadım onunda linki bu
İndirme hocam. Makine çevirisi vardı onu indirebilirsiniz.

dosyayı indir. Arayüzden elden ringe tıkla indire bas. Oyunun kurulu olduğu dosyaya ya da oyunun kurulu olduğu dosyadaki elden ring.exe'ye kuracaksın bilmiyorum sana bilgi verir uygulama.

Buraya tıklayıp yamayı seçin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-09 001236.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-09 001236.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 60
Malwarebytes Trojan demiş, büyük ihtimalle virüslü bir dosya, Malwarebytes veya Kaspersky ile bilgisayarınızı tamamen taratın.

Hocam hile sitesinden neden Türkçe yama indiriyorsunuz, VirusTotal verse bile indirmem, tavsiyem sinnerclown, anonymous gibi yerlerden indirmeniz, VirusTotal'de cayır cayır virüs diye bağırıyor.

Hocam hile sitesinden neden Türkçe yama indiriyorsunuz, VirusTotal verse bile indirmem, tavsiyem sinnerclown, anonymous gibi yerlerden indirmeniz, VirusTotal'de cayır cayır virüs diye bağırıyor.
Makine çevrisi olmadığını gördüğüm an indirdim hile sitesini oyunu kapayınca gördüm maalesef.

Windowsun kendi güvenlik taramalarını yaptım hızlı, tam, çevrimdışı bir şey çıkmadı dediklerinizi de şimdi yapıyorum.
Windows her zaman bulamayabilir, Kaspersky ve Malwarebytes için de bu durum geçerli fakat Windows bu şeylerde çok geri kalabiliyor. Kaspersky ve Malwarebytes temiz derse endişelenecek şey yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı