Yanlış dosyayı açmışsındır, sorun olmaz.CMD dosyasını açınca açılıp kapanmasını anlayamadım.
Yanlış dosyayı açmışsındır, sorun olmaz.CMD dosyasını açınca açılıp kapanmasını anlayamadım.
Düz tam tarama yeterli olur.
cd /d %~dp0Ben yanlış anladım sanırım CMD'yi VirusTotal sonucuna göremi herkes safe yazmış içindeki kodu atar mısın dostum notepad ile açarak bir sürü exploit var virüs programları çok işine yaramaz çoğunlukla.
Winaero tweaker adlı bir program indirecektim ve bu dosyalar karşıma çıktı. Bende CMD dosyasını çalıştırdım ama bir şey olmadı. CMD açılıp kapandı. Acaba virüs yemiş miyim? Bu CMD dosyasının virüslü olup olmadığını anlayabilir miyim?
cd /d %~dp0Hocam sağ Click düzenle yapıp içini açabiliyorsunuz diye biliyorum. Öyleyse içini açıp kontrol edin fakat komut dosyalarından virüs bulaşmaz.
Hocam sağ Click düzenle yapıp içini açabiliyorsunuz diye biliyorum. Öyleyse içini açıp kontrol edin fakat komut dosyalarından virüs bulaşmaz.
CD /d %~DP0
Set SetupApp=WinaeroTweaker-1.63.0.0-setup.exe
Install the App silently.
%Setupapp% /sp- /verysılent
Install the App to a Custom directory.
%Setupapp% /sp- /verysılent /dır="C:\wt_normal"
Portable mode: Silently extract the App files to the folder C:\winaerotweaker.
%Setupapp% /sp- /verysılent /portable
Portable mode: Silently extract the App files to a Custom folder.
%Setupapp% /sp- /verysılent /portable /dır="C:\wt_portable"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.