Çözüldü İndirilen dosya virüs olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Allynn

Decapat
Daha fazla  
GitHub'dan IDM trial reset indirdim ve VirusTotal'da tarattığımda içinde 7 tane ayrı ayrı antivirüs programı vardı içinde ve virüs olarak gösterdi. Sizce bu IDM trial Manager güvenli mi ve neden antivirüs programları virüs olarak gözüküyor?

Çözüm
False positive tam olarak ne pek anlamıyorum da kusura bakmayın.
Kısaca virüs değil korkmayın. Kaspersky gibi gelişmiş antivirüsler virüs algılamadıysa sorun yok.
1745317216513.png
GitHub'dan IDM trial reset indirdim ve VirusTotal'da tarattığımda içinde 7 tane ayrı ayrı antivirüs programı vardı içinde ve virüs olarak gösterdi. Sizce bu IDM trial Manager güvenli mi ve neden antivirüs programları virüs olarak gözüküyor?
Uzun zaman önce idm trial reset indirmiştim. Daha sonra indirdiklerimde hep virüslü gözüküyordu. Şuan bende var eskiden indirmiş olduğum Trial Reset ve virüs Total de güvenli gözüküyor, kendimde Kaspersky premium var onunla da tarattım orada da güvenli gözüküyor müsait olunca sana atayım istersen hocam işin görülsün.

Uzun zaman önce IDM trial reset indirmiştim. Daha sonra indirdiklerimde hep virüslü gözüküyordu. Şu an bende var eskiden indirmiş olduğum trial reset ve VirusTotal'de güvenli gözüküyor, kendimde Kaspersky Premium var onunla da tarattım orada da güvenli gözüküyor müsait olunca sana atayım hocam işin görülsün.

Anladım hepinize teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı