Çözüldü İndirilen .exe dosyası zararlı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VioXx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram: Adata XPG Gammix D30 16GB DDR4 3200MHz
Anakart: MSI PRO B660M-E DDR4 4600MHz
İşlemci: Intel Core i3 12100F
SSD: CORSAIR MP600 PRO NH 1TB 7000MB / 5700MB
Psu: Xıgmatek 600W 80 Plus
Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 3060 8GB VERTO Dual Fan 128 Bit
Çözüm
Çoğu crack hilenin içinde illaki zararlı yazılımlar bulunuyor. Sağlam bir kaynak olmadıkça indirmeni tavsiye etmem. Zaten VirusTotal ile bir sonuca ulaşamazsın. Loader var sonradan yükleyebilir. İndirdiğin kaynağa güvenmen lazım (EXE'nin diğer isimleri hiç sağlam gözükmedi bana ).her şeye false positive diyen bir kitle var şaka gib.
Sonradan gördüm klasik darkkomet açtıysan formatı tavsiye ederim.

Evet hocam FiveM hile menüsü. Yanlış linkler ilettiğim için kusura bakmayın ayrıca. Hileyi farklı bir makinede çalıştırdım ve çalışıyor ancak ne kadar güvenilir, orası sizin dediğiniz gibi açılmasa daha iyi ana bilgisayarda bence de. Bilen ve anlayan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

İnsanlık hali hata yapabilirsiniz, biraz daha incelediğimde dosyanın bağlandığı IP'lerde sorun yok, ama IP'ye bağlanmasına gerek yok muhtemelen direk kendi içinde yapiyor işlevi. Java açması çok garibime gitti(burası hakkında herhangi bir fikire sahip değilim), CMD açması ve fazlası ile taskkill komudunu kullanması garip. Buraları bilgili birisi yorumlayabilir.

Hocam ilgim olduğundan elimde bu tarz çok menü var bu linki de inceler misiniz? VirusTotal

Hocam ilgim olduğundan elimde bu tarz çok menü var bu linki de inceler misiniz? VirusTotal
Hocam bilindik ve güçlü anti-virüsler uyarı vermişler. Malwarebytes, BitDefender, Emsisoft, ESET, gibi anti-virüsler. Trojan.Win64.Krypt bu uyarı dosyaları şifreliyor.

İndirip denesene cevabı da öğrenirsin
Hocam indirip denese direkt virüs bulaşıp bilgisayarı etkisiz hale getirebilir. Artık virüsler kendini çok fazla belli etmiyor onlar eskide kaldı. Anti-virüslerin silemedikleri virüslerde vardır. Biraz daha VirüsTotal öğrenebilsen anlayacaksın virüslü olup olmadığını.

Hocam bilindik ve güçlü anti-virüsler uyarı vermişler. Malwarebytes, BitDefender, Emsisoft, ESET, gibi anti-virüsler. Trojan.Win64.Krypt bu uyarı dosyaları şifreliyor.
Hocam arkadaşımın düzenlediği bir menü olduğu için diğer menü kadar riskli olduğunu zannetmiyorum false positive gibime geldi benim.

Ya kardeşim Windows defender varken diyerlerini niye kullanıyor

İndir hemen tara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…