İndirilen GoodbyeDPI bilgisayardan Bitcoin kazıyor

Mistik Adam

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : RTX 4060 8GB
İşlemci : Ryzen 5 5500
İşletim Sistemi : Windows 10 Pro
Ram Kapasitesi : 32 GB ddr4 RAM
1741771133073.png

Evet bir de Türkiye versiyonu mu değil mi belli değil.
Türkiye sürümünü indirdim şu videoya dayanarak :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece buna bakarak coin kazıyor denemez. Arka planda çalışan, işlemcinize veya ekran kartınıza yük bindiren bir şey olmalı ki coin kazsın.
Hocam nasıl kesin bir kanıya varabilirim?

Bitcoin bağış adresi olmasın :)
Peki nasıl sileceğim?

Github'dan değil de ne olduğu belirsiz bir yerden indirdiyseniz böyle şeyler olması doğal.
Hocam şu videoya güvenerek indirdim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkiye sürümünü indirdim şu videoya dayanarak:

Dosyalar açık kaynak, kodları ChatGPT'ye atın size yanıtını versin, bilgisayarınızda Bitcoin kazılmıyor, kazılsa duramazsınız. Bahsi geçen Bitcoin bağış adresi, muhtemelen programı çalıştırırken CMD ekranında vesaire karşınıza çıkıyordur.

Dosyalar açık kaynak, kodları ChatGPT'ye atın size yanıtını versin, bilgisayarınızda Bitcoin kazılmıyor, kazılsa duramazsınız. Bahsi geçen Bitcoin bağış adresi, muhtemelen programı çalıştırırken CMD ekranında vesaire karşınıza çıkıyordur.
Hocam kodları nerden bulabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı