Disney+ İndirilen içerikler üyelik bitince izlenir mı?

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Disney+ üyeliğim yarın bitiyor. Bugün içerikleri indirsem üyeliğim bitince çevrimdışı bir şekilde izleyebilir miyim?
Sonuçta internet olmadığında üyeliğimin bittiğini uygulama nasıl anlayacak?

Yanlış hatırlamıyorsam üyelik varkende belirli bir süre indirilen filmler siliniyor.
Şimdi baktım, 30 gün kalıyormuş içerikler galiba:
Aktif bir Disney+ üyesi olduğunuz ve her 30 günlük dönemde cihazınızı en az bir kez internete bağladığınız sürece indirilmiş içerikler cihazınızda kalır.

Şimdi baktım, 30 gün kalıyormuş içerikler galiba:
aktif bir Disney+ üyesi olduğunuz ve her 30 günlük dönemde cihazınızı en az bir kez internete bağladığınız sürece indirilmiş içerikler cihazınızda kalır.

Hocam aktif diyor farkındaysanız ve sizin uygulamaya giriş yaparken kullandığınız hesabın erişimi kesilirse nasıl içerik tüketmeyi bekliyorsunuz internetiniz olmasa bile erişim kesiliyor ve bildiğim kadarıyla uygulamaya internetsiz giremiyorsunuz.

Hocam aktif diyor farkındaysanız ve sizin uygulamaya giriş yaparken kullandığınız hesabın erişimi kesilirse nasıl içerik tüketmeyi bekliyorsunuz internetiniz olmasa bile erişim kesiliyor ve bildiğim kadarıyla uygulamaya internetsiz giremiyorsunuz.
İnternetsiz giriliyor uygulamaya içeriklerde izlenebiliyor ama üyelik bitince nasıl oluyor bilmiyorum. En iyisi deneyip görmek. Sonucu belirtirim buraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı