İndirilen programdan virüs bulaşır mı?

• Konuyu başlatan CMM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 79

CMM

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bu programı indirdim. Virüs falan değil yazıyordu. Yapan Türk sanırım. Videoyu atıyorum bu videoyu ben çektim bu şekilde indirdim. Bir bakın. Virüs bulaşmış mıdır? Yardım edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yemişsin virüsü bilmediğin şeyler indirme Malwarebytes indir tarat bilgisayarını virüsleri sil restart at.

Daha demin kasperysky tam tarama ve ile disk C'yi taradım bir şey çıkmadı formatlamaya falan gerek yok sanırım. Tavsiyen için teşekkürler.

Bilgisayarıma bu programı indirdim. Virüs falan değil yazıyordu. Yapan Türk sanırım. Videoyu atıyorum bu videoyu ben çektim bu şekilde indirdim. Bir bakın. Virüs bulaşmış mıdır? Yardım edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da Kaspersky öğeyi kötü amaçlı yazılım olarak işaretlemiş ve temizlemiş.

Siz programı kurduktan sonra antivirüs programınız uyarı verdi mi? Veya siz programı istisnalara eklediniz mi?

Daha detaylı bilgi paylaşırsanız daha net ve sağlıklı bir analiz gerçekleştirebiliriz.

Güvenli kullanımlar dilerim. 🙏

Video da Kaspersky öğeyi kötü amaçlı yazılım olarak işaretlemiş ve temizlemiş.

Siz programı kurduktan sonra antivirüs programınız uyarı verdi mi? Veya siz programı istisnalara eklediniz mi?

Daha detaylı bilgi paylaşırsanız daha net ve sağlıklı bir analiz gerçekleştirebiliriz.

Güvenli kullanımlar dilerim. 🙏
Bilgisayarı temizle ve yeniden başlata tıkladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı