İndirilen YouTube videoları nasıl birleştirilir?

janggeum

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2018
Mesajlar
396
Çözümler
1
Önceden TV'de yayınlanan bir diziyi biraz izlemiştim. Şimdi devam etmek istiyorum. İzleyebileceğim tek yer YouTube' da bir resmi kanal da. Başka yerde bulamadım. YouTube'daki videolar 6 dakikalık. Ben bunları indirip birleştirmek istiyorum. Dizi 77 bölümden oluşuyor. Her bölüm 1 saat. 6 dakikalık videoları indirdikten sonra birleştirip alt yazı ekleyeceğim. Daha önce video birleştirme yapmadığım için bilmiyorum çok uğraştıracak sa hiç başlamayayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Önceden TV'de yayınlanan bir diziyi biraz izlemiştim. Şimdi devam etmek istiyorum. İzleyebileceğim tek yer YouTube'da bir resmi kanal da. Başka yerde bulamadım. YouTube'daki videolar 6 dakikalık. Ben bunları indirip birleştirmek istiyorum. Dizi 77 bölümden oluşuyor. Her bölüm 1 saat. 6 dakikalık videoları indirdikten sonra birleştirip alt yazı ekleyeceğim. Daha önce video birleştirme yapmadığım için bilmiyorum çok uğraştıracak sa hiç başlamayayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yani montaj uygulaması gerek sanırsan Windows 10 mu?
 
Vegas ya da Premier Pro ile uç uca ekleyip renderlayabilirsiniz. Ben rendersız düz birleştirme istiyorum derseniz Idoo Video Editor var. 2.6 sürümünü tavsiye ederim. Son sürümlerde videoyu ileriye sararken takılmalar meydana geliyor anlamadığım bir biçimde.

Windows 8 kullandığınıza göre sistem özellikleriniz standartların bir tık altında sanırım. Render almak sizin için çileye dönebilir. Camtasia veya Vegas tercihiniz olsun eğer renderla uğraşmak istiyorsanız.

ShotCut ücretsiz olmasına rağmen pek kullanıcı dostu bir program değil. Aynı zamanda Davinci Resolve da öyle.
 
Altyazı olayını bilmiyorum ama birleştirmek için bir sürü ücretsiz video düzenleme programı var. Shotcut yükleyin, videoları doğru sırayla art arta timeline’a koyun. Sonra export kısmından 1080p (ya da çözünürlük ne ise) dışarı aktarın. Bilgisayarınız kötüyse biraz zaman alabilir.
 
Alt yazı olayını bilmiyorum ama birleştirmek için bir sürü ücretsiz video düzenleme programı var. Shotcut yükleyin, videoları doğru sırayla art arta timeline’a koyun. Sonra export kısmından 1080P (ya da çözünürlük ne ise) dışarı aktarın. Bilgisayarınız kötüyse biraz zaman alabilir.

Splash Media Player'de alt yazı ekleme var. Alt yazıyı en sona ekleyeceğim. Bilgisayarım kötü. Sistemim i3 4130, 4 GB RAM, GT 1030. 1 bölümü birleştirmek yaklaşık kaç dakika sürer tahmin verebilecek misiniz? Videolar 6 dakikalık, 10 parça video birleşecek 1 bölüm için.
 
Splash Media Player'de alt yazı ekleme var. Alt yazıyı en sona ekleyeceğim. Bilgisayarım kötü. Sistemim i3 4130, 4 GB RAM, GT 1030. 1 bölümü birleştirmek yaklaşık kaç dakika sürer tahmin verebilecek misiniz? Videolar 6 dakikalık, 10 parça video birleşecek 1 bölüm için.
Tam bir süre söyleyemeyeceğim Shotcut’ı kısa bir süre kullandım ve yaptığım en uzun şey 5 dakikaydı.
 

Geri
Yukarı