önemli bir şey yok hocam, sadece pcye uzaktan bağalanabilir mi diye merak ediyorum. Bende suç var ki tanımadığım birisi diyince bende girdim. Bir şey olur mu ?İndirilenlerinizde önemli bir şey yoksa hiçbir şey olmaz.
Önemli bir şey yok hocam, sadece PC'ye uzaktan bağalanabilir mi diye merak ediyorum. Bende suç var ki tanımadığım birisi deyince bende girdim. Bir şey olur mu?
Önemli bir şey yok hocam, sadece PC'ye uzaktan bağalanabilir mi diye merak ediyorum. Bende suç var ki tanımadığım birisi deyince bende girdim. Bir şey olur mu?
Hocam tanımadığım birine discorddan ekran paylaştım, bana indirilenlere ve kullanıcılara gir dedi ben de girdim, benim de korkum uzaktan pcye bağlanabilir mi veyahut pcye bir şey indirilebilir mi? Sadece ekran paylaştım.Hocam dediginizden tek kelime anlasilmiyor.
Ama hayir bilgisayariniza erismesi mumkun degil.
Sadece ekran paylaştım hocam ama hala nedense içimde kötü bir his varSadece ekran paylaştıysanız böyle bir şey mümkün değil merak etmeyin, indirilenlerde önemli bir şey yoksa sorun olmaz.
Hocam uzaktan pcye bir şeyler indirebilir mi veyahut bağlanabilir mi bilgilerimi görebilir mi içimde nedense korku var ?Hayır hocam. İndirilenlerini görmekle öyle şeyler yapamaz.
Hocam tanımadığım birine Discord'dan ekran paylaştım, bana indirilenlere ve kullanıcılara gir dedi ben de girdim, benim de korkum uzaktan PC'ye bağlanabilir mi veyahut PC'ye bir şey indirilebilir mi? Sadece ekran paylaştım.
Sadece ekran paylaştım hocam ama hala nedense içimde kötü bir his var.
Hocam uzaktan PC'ye bir şeyler indirebilir mi veyahut bağlanabilir mi bilgilerimi görebilir mi içimde nedense korku var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.