Çözüldü İndirilenler klasörü D diski oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

retrower

Megapat
İndirilenlerin komple D: Değil, sadece D diskinde bir klasör olmasını istiyordum, ancak artık değişmiyor da:

Konum sekmesinden taşı dediğim zaman:

Hatasını veriyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
İndirilenler klasörünü tekrardan C diskine taşımak için aşağıdakini uygulayın.
Sağ tıklayıp özelliklere girin. Konum kısmına aşağıdakini yazın. "X" yazan yere kullanıcı adınız gelecek.

C:\Users\X\Downloads

Hata verirse uygula butonuna tıkladıktan sonra çıkan 2. uyarıda, yani taşımak istiyor musunuz diye sorduğunda hayır deyin.

Daha sonra tekrardan indirilenler klasörünü D diskine taşımayı deneyebilirsiniz. Konum kısmına tekrardan gelerek taşı butonu ile D diskini seçin. İndirmelerin direkt olarak oraya gelmesi gerekiyor artık.
Çalıştıra girip downloads yazıp enter basın. Bakalım hangi klasöre atacak sizi.

CMD'den yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yapmayı deneyin olmazsa DISM komutlarını deneyin.

Adını değiştirebiliyor musun?

Böyle yazdı scannow sonucu hocam, ne demek bilmiyorum.

Çalıştıra girip downloads yazıp enter basın. Bakalım hangi klasöre atacak sizi.

C:\Users\User\Downloads klasörü çıkıyor.

Windows'u yedekleyip yapın vs. diyor hocam, bir riski var mı bunu yapmanın? Daha da önemlisi yapmam gerekir mi? Yani Windows'um da bir bozukluk mu var benim?

Windows'un oluşturduğu bir klasör bozulmuş. Masaüstüne kısayol olarak koymaktan başka bir çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…