İndirilmeyen bir mining programının bilgisayarda kurulu olması

• Konuyu başlatan Carlae
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 801

Carlae

Zeptopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarımda veri kullanımına bakıyordum biraz altlara indiğimde xmrig adlı bir uygulama gördüm tanımadığım tek uygulama buydu araştırmalarım sonucunda bir coin miner virüsü olduğunu öğrendim ancak görev yöneticisine baktığımda bir değişiklik yok her şey aynı bir şey olur mu?

Bugün bilgisayarımda veri kullanımına bakıyordum biraz altlara indiğimde xmrig adlı bir uygulama gördüm tanımadığım tek uygulama buydu araştırmalarım sonucunda bir coin miner virüsü olduğunu öğrendim ancak görev yöneticisine baktığımda bir değişiklik yok her şey aynı bir şey olur mu?
Kaspersky+Malwarebytes ile tarama yapın, mining virüsü bulaşmış.

Artı -4 Eksi

Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın onlar virüsü temizleyecektir.

Virüs taraması yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeye MBAM, Kaspersky falan diyerek çözüm bulmaya çalışıyorsunuz.

İyi yazılımlar olduğundan öneriyoruz. ikisini de kullandım ve gayet iyi yazılımlar. başka çözümün varsa fikrini belirt de yardımcı ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı