İndirim Dönemleri Ne Zaman?

Vulture

Hectopat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
1.007
Bu sene içinde olacak indirimler ne zaman olacak? Elektronik için özellikle. Hepsiburada kdv indirimleri, Vatan kdv indirimleri, İtopyadaki indirimler gibi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
 
Bu sene içinde olacak indirimler ne zaman olacak? Elektronik için özellikle. Hepsiburada kdv indirimleri, Vatan kdv indirimleri, İtopyadaki indirimler gibi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Vatan ve Hepsiburada KDV indirimi için siteleri düzenli takip et onun için tarih vermiyorlar. İnceHesap her cuma 20.00 saatinde indirim yapıyor. İtopya da her hafta sonu indirim yapıyor. Genel olarak fiyatların en düşük olduğu indirim zamanı da Kasım ayına doğru oluyor.
 
Tarihleri bilmem de içinde bulunduğumuz durumda indirim beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. TL değer kaybediyor ve bugün dolar kuru 6.90'ı geçti. Yakın zamanda indirim olsa bile şimdiki fiyatlardan hallice olacak.

Mesela birkaç ay önceki indirimlerde AOC 24G2U 1000 TL'den satılıyordu, şimdi en kral indirimle bile düşeceği minimum fiyat 1300 TL.

Bu arada İncehesap her cuma akşamı indirim adı altında bir şeyler yapıyor, ben pek bir şeye rastlamadım ama oraya da bakabilirsiniz.
 
Vatan'da neredeyse her gün web'e özel indirimler oluyor. Onun haricinde her ay rastgele kdv indirimi yapıyorlar. İtopyada hafta sonu kampanyası oluyor her hafta sonu. İncehesapta Cuma günleri akşam 20.00'da gaming geceleri oluyor.
 
Bir şey almayı düşünüyorsanız önümüzdeki birkaç gün içindeki bir indirime denk getirip alın. Dolar bugün 6.90 ve bu krizin başındayız henüz. 8'e çıkıp, yazın 7.80'e inmesinin bir faydası olmayacak.
 
Gaming gecelerinde iyi indirim oluyor ancak laptop olarak pek rastlayamıyoruz. Karne mevzusu da karışık. Karne bile verileceğini sanmıyorum. Hâliyle indirim de beklemiyorum ancak KDV indirimi genellikle olan bir şey. Tarihinden emin değilim sadece. İtopyada indirim olduğunu duydum ama rastlamadım. Umuyorum içinde bulunduğumuz durumda hediye anlamında güzel bir indirim olur. Önümüzde 23 Nisan ve Ramazan var. Bekleyip göreceğiz.
 
Ben şahsen olacağını düşünüyorum zaten okulla bitti sayılır garanti 3 Mayıs'a kadar okul yok büyük ihtimal de virüs devam edeceği için okulların bittiğini söylebilirim şirketlerde virüs bitişi tekrar hoş geldiniz adında bir indirim yapabilir Insanlar'da rahatlamak için alış veriş yapar mesela bu virüs olayları olmadan önce 1800 TL'ye satılan Xbox PS 2000-2400 TL arası satılan Nintendo Switch'in fiyatları ani şekilde yükseldi forumdaki arkadaşlara bir satıcı ile alakalı bir soru sormasam kazık yiyecektim bende virüs ün bitmesini bekliyorum fiyatların inmesi için.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı