İndirim kodları alabileceğiniz siteler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhtiyacınız yokken neden 25 TL zarar edesiniz?

İndirim kodları bakın ürünlerin fiyatı her zaman olduğu gibi aynı fiyat sadece 25 TL daha ucuza alıyorsunuz fiyatı yükseltip indirim yapma olayı gibi değil.

Haklı. Bazen 250TL ilk bir alışveriş yapmam gerekiyor ve bankanın 300TL ve üzerinde verdiği puan için 50TL'ye ne alsam diye ihtiyacım olmayan ürünlere bakıyorum. Kampanyalar aslında bir nevi bizi alışverişe itiyor. Bilinçli davranıp alacaklarımız için kampanya varsa kullanalım.

Buldummu üç beş de olsa bir şey alıyorum hocam xD ama bilinçli olarak zarar için değil alışverişi çok seven biri değilim pek elime para geçti mi ihtiyacıma veya zevkime harcıyorum.

Sürekli kod paylaşılsa keşke genelde ürünler gördüğüm için gerçi güzel paylaşılıyor sosyal tayfı ekibinden cüzide insanlar var çıktığı gibi paylaşan ama Full kod odaklı değil benim derdim o

İndirim kodları bakın ürünlerin fiyatı her zaman olduğu gibi aynı fiyat sadece 25 TL daha ucuza alıyorsunuz fiyatı yükseltip indirim yapma olayı gibi değil.

Buldummu üç beş de olsa bir şey alıyorum hocam xD ama bilinçli olarak zarar için değil alışverişi çok seven biri değilim pek elime para geçti mi ihtiyacıma veya zevkime harcıyorum.

Sürekli kod paylaşılsa keşke genelde ürünler gördüğüm için gerçi güzel paylaşılıyor sosyal tayfı ekibinden cüzide insanlar var çıktığı gibi paylaşan ama Full kod odaklı değil benim derdim o
Kampanya manyağı birisiyim. Sırf fırsatları kaçırmamak için 5 banka hesabım ve kartım, 2 ödeme hizmetlerinde üyeliğim ve kartım var. Ne zaman internetten alışveriş yapacak olsam hepsine tek tek bakarım kampanya var mı diye. Eğer kampanya yoksa arkadaşlarımın e-ticaret sitelerinde kuponları var mı sorarım. O da yoksa en sonunda en ucuz neredeyse oradan alırım :D . Kampanya olunca da eksik kalan miktarı eve veya çevreme bir şey lazımsa onu alarak tamamlarım. Yoksa tamamlamam.

Kampanya manyağı birisiyim. Sırf fırsatları kaçırmamak için 5 banka hesabım ve kartım, 2 ödeme hizmetlerinde üyeliğim ve kartım var. Ne zaman internetten alışveriş yapacak olsam hepsine tek tek bakarım kampanya var mı diye. Eğer kampanya yoksa arkadaşlarımın e-ticaret sitelerinde kuponları var mı sorarım? O da yoksa en sonunda en ucuz neredeyse oradan alırım :D. Kampanya olunca da eksik kalan miktarı eve veya çevreme bir şey lazımsa onu alarak tamamlarım. Yoksa tamamlamam.

Siz benden de hastası çıktınız hocam xD ama bu güzel bir şey ne kadar az verirseniz değeri o kadar artıyor.
Nedense çok hoşuma gitti yorum :)

Röportaj adamın alışveriş bağımlısı hali olmayız umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı