Steam İndirim yapar mı?

Bence siz GTA oyunlarına bakın derim. Ayrıca zam gelse de %50 den büyük zam geleceğini düşünmüyorum yine indirimle daha karlı çıkarsınız eğer haziranda indirime girerse.
Hocam GTA oyunları zaten bedava neredeyse, bir tek 4 ve 5 paralı 5 i sistem kaldırmaz 4 rahat kaldırır ama zaten eski konsolumda oynamıştım baya oyunu bitirmiştim.
 
Bilip bilmeden sallamıyorum bir kaynağa dayanarak söyledim CoD oyunlarına zam gelince hatırlarsınız mesajımı.
Kaynağı at biz de görelim 20 yıllık oyunlar dolarla satılıyor Türkiye'de Amerika'yla aynı fiyata satılıyor özel fiyatlandırma yok. Ayrıca bu oyunlar Game Pass'e gelecek 1 ayda 160 TL'ye 4-5 tanesini bitirir. Steam'den COD alınmaz bu fiyatlara.

Her kaynağa da ölümüne güvenmemek lazım ama bence dediğim gibi olur.
Kaynak falan yok kafasından sallıyor.
 
Kaynağı at biz de görelim 20 yıllık oyunlar dolarla satılıyor Türkiye'de Amerika'yla aynı fiyata satılıyor özel fiyatlandırma yok. Ayrıca bu oyunlar Game Pass'e gelecek 1 ayda 160 TL'ye 4-5 tanesini bitirir. Steam'den CoD alınmaz bu fiyatlara.

Kaynak falan yok kafasından sallıyor.

😂 Aynen dostum 2-3 ay sonra umarım hatırlarsın mesajımı.
 
Hocam oyun şimdiye kadar indirimlerde hep 10 dolara inmiş. Yine 10 dolara iner. O da 300 küsür TL yapıyor. Yani ucuza almak gibi düşüncen varsa indirimde de pahalı. Gelecek ay yaz indirimi olacak o zaman indirime girerse girer.
 
Game Pass'e geleceğini düşünüyorum. Bethesda'yı aldı adamlar bütün doom fallout, oyunları geldi. Blizzard'ı aldılar Blizzard yetkilisi Diablo 4 Game Pass'e gelmeyecek dedi net bir şekilde birkaç ay sonra Game Pass'e Diablo 4 geldi. Yakında Call Of Duty'de gelecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı