İndirimden Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA alınır mı?

Sorsana bir ASUS öneriyor muyum diye. Giriş seviyesi cihazların anakartı kötü aynı şekilde sogutmasida, konu HP ile alakalı o yüzden HP halkında yorum yaptım ben.
Ne öneriyorsun? Soğutması berbat acer nitro 5'leri mi?

ASUS üzerindeki throttle sorunu kaldırılırsa senin laptopunda fazla performans verecektir, HP üzerinde bu limitler kalkmıyor ama nedense. Olay sadece sıcaklık değil zaten bunu anlamaman normal.

Ne öneriyorsun? Soğutması berbat Acer Nitro 5'leri mi?

Bu bütçede mümkünse hiçbirini. Daha yüksek bütçelerde Lenovo ve MSI markalarına bakılabilir.

Arkadaş her konuya aynısını diyor. Throttle adı altında her markaya laf atıyor. Pek takma sen onu.

Arkadaş her konuya aynısını diyor. Throttle adı altında her markaya laf atıyor. Pek takma sen onu.

Her konuya aynı şeyi dememin sebebi açık ve net, aldığın cihaz tam performans veremeyecek. Senin parana yazık olacak, ben uyarıyorum sizi.

52 bin liraya bunun Intel Core i7 13700H ve RTX4070'li versionunu aldım. Cihaz fena değil ama birkaç eksiği var. Şu ana kadar ısınma sorunu yaşamadım.(çok da zorlamadım şu ana kadar). Kasası çok premium bir hissiyat vermiyor maalesef. Menteşelerden gıcırtı sesi geliyor. Ekranında IPS değil TFT olduğunu söyleyenler var. Ekran fena değil ama mükemmelde değil.

Aynen kanka. Param buna yetiyor diye laptop almayacağım. Ne alem adamsınız. Herkesin banka hesabında 80K yok kusura bakmayın da. En iyi laptop üreticisi 1. olarak Asus'tur 2. olarak MSI'dir sonra 3. olarak HP gelir. Asus hem malzeme olarak iyi hem de servis olarak iyi. 15 yıldır Asus ve HP kullanıyorum. Sadece HP cihazlarda 5 yıl üstü kullanımlarda bazı kasalarında menteşeler patlıyor.

Allah aşkına throttle testi yapsana bir ya, görelim hangi limitler var.

40K'ya Asus'un r9 7940hs 4070 140W'li cihazı vardı. O da iyiydi bak. Sendeki kaç W?

Sen şimdi onu bunu boş ver. İki cihaz aldın biri Victus biri Lenovo. Aldığın cihazlardaki FPS değerlerin aynı mı? Aynı. Soğutma anlamında Victus kötü mü? Değil. Sorun ne o zaman? Bir throttle kelimesini öğrenip burada Victus kötülüyorsunuz. 140W'lık kartın 105W'lık versiyonunu koyan MSI öneriyor bir de.

Fark ettim hocam. Allah'tan bir throttle öğrenmiş.

40K'ya Asus'un r9 7940hs 4070 140W'li cihazı vardı. O da iyiydi bak. Sendeki kaç W?
Hocam biz şirket için mağazadan aldık. İnternetten alacak olsaydım daha iyisini alabilirdim. Şirket sahipleri güvenilir bir mağazadan almamızı istediler. Bizde mediamarktan aldık. Müşteri hizmetleri çok iyi bu konuda mediamarktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…