Indirimden Witcher 1 ve 2 alinir mi?

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.266
Merhaba, birkac ay once Witcher 3 GOTY Edition satin aldim. Oynamadan once 1. ve 2. oyunun hikayesini dinleyip oyle oynadim ve DLC'leriyle birlikte bitirdim. Oyunun kendisi ve evreni asiri derecede hosuma gitti. 1. ve 2. oyunlar indirimde, cok ucuz bir fiyata satin alinabiliyor. Sizce alip oynamaya deger mi? Witcher 3'te oldugu gibi grafik modlari vs. kurulabiliyor mu? Tesekkurler. @Lyrinx

Fiyatları uygun zaten. Alın, elinizde bulunsun. Mod desteğine gelecek olursak çok büyük gelişim sağlayan grafik modları yok diye biliyorum. 2. Oyunun grafikleri yeterli zaten.

W1'i bilemiyorum ama W2'yi almalısınız. Gayet güzel bir oyun kendisi, hala oynanır. W1 ise çok eskidi, mekanikleri 2021 için gerçekten kötü.
Ben de ayni sekilde dusunuyordum hocam. W1'e belki bir ihtimal mod falan kurup oynarim diye dusunuyordum ama mekanikleri de 2021 icin cok kotu olunca dayanilmaz gibi geliyor.

Aklimda yine de W1 almak var. Cunku Steam cuzdanda tam yettigi kadar para var ve W1 sadece 2.5 TL. Hazir dusmusken alayim, en azindan dursun belki bir gun isime yarar diye dusunuyorum. Fikriniz nedir hocam?

Ben de ayni sekilde dusunuyordum hocam. W1'e belki bir ihtimal mod falan kurup oynarim diye dusunuyordum ama mekanikleri de 2021 icin cok kotu olunca dayanilmaz gibi geliyor.

Aklimda yine de W1 almak var. Cunku Steam cuzdanda tam yettigi kadar para var ve W1 sadece 2.5 TL. Hazir dusmusken alayim, en azindan dursun belki bir gun isime yarar diye dusunuyorum. Fikriniz nedir hocam?

Alın gitsin, 2.5 TL zaten.

İsterseniz sadece orada dursun diye alabilirsiniz, belki bir zaman oynayasınız gelir :)

İkisini de alın zaten fiyatları sudan ucuz. Aşırı eski grafik falan beğenmeyenlerdenseniz almayın.
Yok hocam, Stardew Valley gibi oyunlari da severim mesela ben. Oynanis, hikaye ve mekanikler bir tik daha on planda benim icin.
Witcher 1'i GOG'dan ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz hocam. 2.5 TL'ye de Steam'de rozet işlersiniz.
Satin aldim bile hocam :( GOG nedir hic duymadim. Alinca Steam'a mi geliyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı