Epic Games İndirime giren GTA 5 iade edilebilir mi?

gokmen.82

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce GTA 5 almıştım ve şu an 50% indirim gelmiş. İade gelir mi, edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce GTA 5 almıştım ve şu an 50% indirim gelmiş. İade gelir mi, edilir mi?
Oynanış süresi 2 saati geçmediyse, olur.

Ürünler ne zamana kadar iade için uygundur?

PC oyunları ve uygulamaları, "iade edilebilir" veya "kendi kendine iade edilebilir" olarak işaretlenmişse satın alındıktan sonraki 14 gün içinde (veya ön satın alımlar için piyasaya sürüldükten sonraki 14 gün içinde) iade için uygundur. Ancak ürünü ve oyunu 2 saatten fazla oynamamış olman gerekir. Sanal para birimi, kullanılabilir öğeler veya "iade edilemez" olarak işaretlenmiş teklifleri kapsayan teklifler iade için uygun değildir. Çoğu uygulama içi satın alım iade edilemez.

Mobil oyunlar ve uygulamalar, "iade edilebilir" veya "kendi kendine iade edilebilir" olarak işaretlenmişse satın alındıktan sonraki 2 saat içinde (veya ön satın alımlar için piyasaya sürüldükten sonraki 2 saat içinde) iade için uygundur.

Yasaklandığın veya hizmet şartlarını ihlal ettiğin oyunlar veya uygulamalar için para iadesi alma hakkı elde edemezsin. Ek olarak Epic, iade ilkelerini kötüye kullandığına karar verirse iade hakkı alamayabilirsin.

Yanlış bilmiyorsam belli bir süre aralığında aldığınız oyuna indirim gelince aradaki fark kadar Epic Games iade ediyordu. Ama iade başvurusu yapsanız da aynı sonucu alırsınız diye düşünüyorum.

İade edilir ama iade hesabına geç düşer diye biliyorum.

Yanlış bilmiyorsam belli bir süre aralığında aldığınız oyuna indirim gelince aradaki fark kadar Epic Games iade ediyordu. Ama iade başvurusu yapsanız da aynı sonucu alırsınız diye düşünüyorum.

Bunu deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı