Epic Games İndirimi yok oldu

Kanka kartta para yoktu 4 TL mi ne vardı parayı almadılar. Ama kuponu yok şu an az önce vardı.

Kupon vardı eminim imkansız kuponu alamamış olmam.
Parayı güvendiğin bir arkadaşına at sonra desteğe yaz.

bencede vallahi baya mutlu oldum o 1050 lirayı biriktirmek için babamdan anneannemden felan baya yalvara yalvara topladım.
Hayırlı olsun hocam görmedim çok mutlu oldum çözmenize hangi oyunları aldınız? Bende cumartesi günü rdr2 ve gta5 almayı düşünüyorum.

Marvel Spider-Man Remastered.
Days Gone.
Assassin's Creed Unity.
Assassin's Creed Origins.
Assassin's Creed odyses
Assassin's Creed Valhalla.
Control.
Bende zaten Steam'de RDR 2 ve GTA 5 var dolara geçmeden önce almıştım.

Siteden girmeyi dener misin?

Düzelttim hocam ama gene de teşekkürler. Çok basit bir çözümü varmış ben de aptallık varmış.

Hocam bir Assasin's Creed sevdalısı olarak sizi orda en çok sarıcak oyun evet şaşıracaksınız fakat Unity. Unity sizi suikastçı havasına sokacağı için evde garip garip yastıkları bıçaklıyormuş gibi hareketler yapabilirsiniz, ben kardeşime yapıyordum açıkçası. Unity ne kadar gömülse de efsane bir oyundur asla orda ilk başta Unity oynamanızı önermiyorum çünkü diğer oyunların stili farklı olduğu için eski Assasin's Creed oyunlarına dönebilme ihtimaliniz var. Sırasıyla, Originis,Odyssey,Valhalla,Unity şeklinde oynamanızı tavsiye ederim.

Tamamdır. Bende Assassin's Creed Unity bazı YouTuber'lar tarafından övüldüğünü fakat çoğu tarafındanda gömüldüğünü izledim.

Vallahi hiç denemedim ama aklımda (ne kadar mantıklı bilemem) bir şey var;

1: Yan Epic Games hesabı açıyorsun.
2: Yan hesaptan kendini arkadaş ekliyorsun.
3: Yan hesapta büyük ihtimalle %33 indirim olacak sende oyunları oradan hediye olarak kendine atacaksın.

Dediğim gibi ne kadar mantıklı bilemem aklıma geldi. Bir de Epic Games'te hediye atma diye bir şey var mı bilmiyorum bir yerden duymuştum. (Konu çözülmüş)

Çözdüm kanka sorunu basitmiş bende aptallık varmış.

Eğer bir sipariş verip,kuponu tanımlayıp. Sağ köşeden direkt çıkış yaptıysan eğer. Sonra başka oyun için kupon tanımlamasına bastıysan. 'Zaten başka bir oyunda kupon tanımlı' der ve alacağın başka bir oyuna kupon tanımlamaz. Çünkü ilk öylesine bakıp almadığın oyunda kupon takılı kalmıştır. Elle seçmen gerekiyor ki ; İlk öylesine kupon ekleyip,almadığın oyundan kuponu iptal etsin. Bu yüzden elle seçmek zorundasın. Yapamayan arkadaşlara ekstra bilgi ve sebebini de yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…