İndirimlerden oyun tavsiyesi

buayniyasin

Centipat
Daha fazla  
3-3.50 dolar gibi bir bütçem var. Ya Payday 1$ + For Honor 1,19$ + Green Hell 1,24$ alacağım ya da sadece Stardew Valley 3,59$ alacağım. Siz olsanız hangilerini tercih ederdiniz?

Hiç oynamadığım ve aklımdaki diğer oyunlar.

A Way Out 3$ (ama oynayacak arkadaşım yok)
Hitman 1.49$
Age of History 3,24$
Content Warning 2,79$
Ranch SIM 0,69$ (optimizasyonu çok kötüymüş, bilgisayarım kaldırmayabilir.)
Sons of The Forest 4,64$
Graveyard Keeper 2,09$

Başka önerileriniz varsa da yazarsanız sevinirim 🙂

3-3.50 dolar gibi bir bütçem var. Ya Payday 1$ + For Honor 1, 19$ + Green Hell 1, 24$ alacağım ya da sadece Stardew Valley 3, 59$ alacağım. Siz olsanız hangilerini tercih ederdiniz?

Hiç oynamadığım ve aklımdaki diğer oyunlar.

A Way Out 3$ (ama oynayacak arkadaşım yok)
Hitman 1.49$
Age of History 3, 24$
Content Warning 2, 79$
Ranch SIM 0, 69$ (optimizasyonu çok kötüymüş, bilgisayarım kaldırmayabilir.)
Sons of The Forest 4, 64$
Graveyard Keeper 2, 09$

Başka önerileriniz varsa da yazarsanız seviniri

2 dolar daha koyup Skyrim alabilirsin. Gameplay süresi yüzlerce saat. The Witcher 3'te çok iyi bir oyun sizin kararınıza ve zevklernize kalmış

Witcher 3, Dying light , Detroit. Senin önerdiklerin arasından Hitman da oynanabilir güzel oyundur. Age of history alma bence onun yerine başka strateji oyunları alabilirsin. Ranch de arkadaşın yoksa alınmaz.

Dishonered 1,49$
Loop Hero 1,59$
Heavy Rain 1,59$
Dark Wood 1,59$
Bad North 1,59$
Hades 2,47$
What Remains Of Edith Finch 2,64$
Norco 2,79$
Yuppie Psycho 3,19$
Citizen Sleeper 3,14$

Bazıları herkese hitap etmeyeceği için sevmeyebilirsin.Nelerden hoşlandığını bilmiyorum ama aklıma bunlar geldi.

10 yıllık oyuncuyum, Detroit gibi oyun görmedim. Hatta tamamen oyun bile sayılmaz, 12 saatlik interaktif sinema filmi gibi sanki. 80 yaşındaki adamı bile sandalyeye bağlama potansiyeli olduğu için ben de Detroit diyorum, karar senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı