Epic Games İndirimleri başladı!

Neden cahillik olsun anlmıyorum Steam da 2500TL olan oyun Epic de 1500 TL ben bu oyunu korsan indirmek istemiyorum ülke şartları zaten ortada ben oyunu alıp oynayıp çıkacağım arkadaş ben bu oyunla yatakta uygunsuz şeyler yapmayacağım oynayıp 2 3 saat sonra çıkcağım bunu anlaması ne niye bu kadar zor Steam'den alınca kapına gelip madalya mı takıyorlar cebinde paran olmayınca hesabına para mı atıyorlar ne bu Steam fanboyluğu nereden ucuzsa oradan al oyna.

Hocam bu devirde hiçbir oyuna 1K üstü verilmez. Hiçbir oyun hak etmez o paraları. Kimse kusura bakmasın yani. Oyunların kalitelerine laf atmam çok kalitelilerdir ama etmezler. Ha belki GTA 6 çıkar bir o hak eder bu absürt fiyatları o olabilir. Ama God of War'lar olsun, RDR'ler olsun, Uncharted'lar olsun ne kadar AAA olsalarda bu fiyatları hak etmiyorlar maalesef.

Neden cahillik olsun anlmıyorum Steam da 2500TL olan oyun Epic de 1500 TL ben bu oyunu korsan indirmek istemiyorum ülke şartları zaten ortada ben oyunu alıp oynayıp çıkacağım arkadaş ben bu oyunla yatakta uygunsuz şeyler yapmayacağım oynayıp 2 3 saat sonra çıkcağım bunu anlaması ne niye bu kadar zor Steam'den alınca kapına gelip madalya mı takıyorlar cebinde paran olmayınca hesabına para mı atıyorlar ne bu Steam fanboyluğu nereden ucuzsa oradan al oyna.

Kral hangi oyunlardan bahsediyorsun sen :D Steam'de ucuz oyun alamıyorsan hakikatten bu bilgisizlikten kaynaklanıyor. Silent Hill f misal yeni çıkacak bir oyun Epic fiyatı 2800TL Steam'de ise sadece 37 dolar. Ayrıca bu oyunu %20 daha ucuza alabilirsin gameship ile. 30 dolara gelecek Epic'den yarı fiyat daha az. Steam'deki tüm oyunları %20 daha ucuza alabiliyorsun gameship ile ayrıca Epic Games'in yaptığı saçma sapan %20 cashback değil hakiki %20 indirim.

Fanboyluk yazmanda ayrı komik ben Epic'in yarı fiyatına alıyorum Steam'de oyunları sen fanboyluk diyorsun işte yarı cahil özgüveni diye buna diyoruz.

Kral hangi oyunlardan bahsediyorsun sen :D Steam'de ucuz oyun alamıyorsan hakikatten bu bilgisizlikten kaynaklanıyor. Silent Hill f misal yeni çıkacak bir oyun Epic fiyatı 2800TL Steam'de ise sadece 37 dolar. Ayrıca bu oyunu %20 daha ucuza alabilirsin gameship ile. 30 dolara gelecek Epic'den yarı fiyat daha az. Steam'deki tüm oyunları %20 daha ucuza alabiliyorsun gameship ile ayrıca Epic Games'in yaptığı saçma sapan %20 cashback değil hakiki %20 indirim.

Fanboyluk yazmanda ayrı komik ben Epic'in yarı fiyatına alıyorum Steam'de oyunları sen fanboyluk diyorsun işte yarı cahil özgüveni diye buna diyoruz.

Epic Games'te 40 liraya düşmüş Detroit'i Steam'den nasıl 20 liraya almayı düşünüyorsunuz?

Steam'de oyun indirimle 10 dolara düşüyor, yani 400 lira. Epic'ten alırsan 10 tane Detroit alabiliyorsun.

Ayrıca Steam'de olmayan oyunları nasıl oynuyorsun? Ve ya Epic Games'e özel oyunları?

Epic Games'te 40 liraya düşmüş Detroit'i Steam'den nasıl 20 liraya almayı düşünüyorsunuz?

Steam'de oyun indirimle 10 dolara düşüyor, yani 400 lira. Epic'ten alırsan 10 tane Detroit alabiliyorsun.

Ayrıca Steam'de olmayan oyunları nasıl oynuyorsun? Ve ya Epic Games'e özel oyunları?
Dostum bu kadar boş ve ozguvenli nasıl konuşuyorsun? Ben Epic'den oyun alanlara laf atmadım eski oyunları almak için gayet iyi dedim. Yeni oyunların ordan alınmasına laf attım sen ise kalkmış 6 7 yıllık Detroit'i yazıyorsun burada :d. Git oku ne yazmışım anla sonra boş yapmadan düzgünce yaz. Daha cevap verdiğin kişinin mesajlarını okumaktan acizsin burada tartışmaya katılmaya çalışıyorsun.

Dostum bu kadar boş ve öz güvenli nasıl konuşuyorsun? Ben Epic'den oyun alanlara laf atmadım eski oyunları almak için gayet iyi dedim. Yeni oyunların oradan alınmasına laf attım sen ise kalkmış 6 7 yıllık Detroit'i yazıyorsun burada :d. Git oku ne yazmışım anla sonra boş yapmadan düzgünce yaz. Daha cevap verdiğin kişinin mesajlarını okumaktan acizsin burada tartışmaya katılmaya çalışıyorsun.

Cyberpunk ile örnek verirsek anlattığın şekilde oyun 534 TL'ye geliyor Epic de ise oyunun indirimli hali 350 TL gibi fiyata düşüyor %20 cashback ile daha uyguna geliyor burada senin anlattığın kolaya su karıştırmak gibi dostum biz 2 oyun satan firmayı karşılaştırıyoruz sen burada gameshipden %20 bahsediyorsun.

Cyberpunk ile örnek verirsek anlattığın şekilde oyun 534 TL'ye geliyor Epic de ise oyunun indirimli hali 350 TL gibi fiyata düşüyor %20 cashback ile daha uyguna geliyor burada senin anlattığın kolaya su karıştırmak gibi dostum biz 2 oyun satan firmayı karşılaştırıyoruz sen burada gameshipden %20 bahsediyorsun.
Dostum sen ne anlatıyorsun? İki firmayı karşılaştırmak falan? Ayrıca bahsettiğin cyberpunk 5 yıllık oyun yeni bir oyun değil. Epic games'den ucuz oyun alma yolu varsa söyleyebilirsin :D. Bu yöntem sadece Steam'de var ve %20 ucuz almanı sağlıyor her oyunu, tabii kullanacaksın. Yeni çıkacak silent hill f, metal gear solid 3 remake, cronos new dawn. Yeni oyunlar bunlardır ve steam fiyatı ile epic fiyatlarına bakabilirsin. Gameship kullanmadan bile çok çok daha ucuzlar.

Dostum sen ne anlatıyorsun? İki firmayı karşılaştırmak falan? Ayrıca bahsettiğin Cyberpunk 5 yıllık oyun yeni bir oyun değil. Epic Games'ten ucuz oyun alma yolu varsa söyleyebilirsin :D. Bu yöntem sadece Steam'de var ve %20 ucuz almanı sağlıyor her oyunu, tabii kullanacaksın. Yeni çıkacak Silent Hill F, metal Gear Solid 3 remake, cronos New dawn. Yeni oyunlar bunlardır ve Steam fiyatı ile Epic fiyatlarına bakabilirsin. Gameship kullanmadan bile çok çok daha ucuzlar.

Marvels-Spider-Man-2 2500 TL gibi bir fiyata satılıyor Epic de ise 1500 TL yani ne anlatmak istiyorsun bu oyundamı eski söylediğin yöntemle bile epic in indirim almamış fiyatın yaklaşamıyor neyi inkar ediyorsun

Marvels-Spider-Man-2 2500 TL gibi bir fiyata satılıyor Epic de ise 1500 TL yani ne anlatmak istiyorsun bu oyundamı eski söylediğin yöntemle bile epic in indirim almamış fiyatın yaklaşamıyor neyi inkar ediyorsun
Neresi ucuzsa ordan alınsın benlik sıkıntı yok. Ayrıca ne inkarı? Onlarca oyun arasından tek 1 tane buldun onda da yerel fiyatlandirma yok zaten. Spidermanin pahalı olması anormal bir durum bu arada çok yanlış örnek verdin bence. Mesela gow Ragnarok ve tlou part 2 steam fiyatı ile epic fiyatı aynı ama spiderman 2 fazla. Çünkü yerel fiyatlandirma koymuyorlar spiderman oyunlarına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı