Humble Bundle'da victoria III+humankind+ındie birkaç güzel oyun ile birlikte 12$'a satılıyor. Biraz daha üstüne koyup hepsini almak daha mantıklı olabilir.
Orası öyle de 3-5 doların hesabını yapıyorsa mecbur bekleyecek . O indirim gelene kadar dolar da yükselir zaten. Şu ekonomide beklemek hata, alacağın bir şey varsa alıp geçeceksin bütçe dahilinde.
Orası öyle de 3-5 doların hesabını yapıyorsa mecbur bekleyecek . O indirim gelene kadar dolar da yükselir zaten. Şu ekonomide beklemek hata, alacağın bir şey varsa alıp geçeceksin bütçe dahilinde.
Çok güvendiğin bir arkadaşın varsa ve o da o oyunu istiyorsa ortak girebilirsiniz. Aile paylaşımıyla artık ikiniz de aynı anda oyun oynayabiliyorsunuz. Tabi aynı oyun olmamak şartıyla
Arkadaşlar niye kızıyorsunuz hüüü
E pin satan siteleri hiç bilmediğim için konuda bahsi geçen oyunları ucuza satıyorlarsa belki Baldurs gate 3 te vardır dedim sormak istedim
İndirimde 30$ falan olmuştu galiba, ben almak için TF2 envanterimi komple sattım, 33$ falan etti, 2 dolar da bir yerden buldum öyle aldım, hiç pişman değilim tek sorunum bilgisayar yaşlandığı için, oyun içi optimizasyon problemleri yaşıyorum, ama onun dışında mükemmel oyun benim gözümde, hiç pişman değilim.