DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #51 unlokidmurat dedi: Ben yakın arkadaşıyım bana da cevap vermiyor hocam, sizle alakalı bir şey yok özel sorunları var sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam çok dolu, biraz tek başıma geçirmek istiyorum zamanımı; onun için Discord'a pek girmiyorum. Kusura bakmayın.
unlokidmurat dedi: Ben yakın arkadaşıyım bana da cevap vermiyor hocam, sizle alakalı bir şey yok özel sorunları var sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam çok dolu, biraz tek başıma geçirmek istiyorum zamanımı; onun için Discord'a pek girmiyorum. Kusura bakmayın.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.156 Çözümler 2 15 Haziran 2021 #52 DDLAO dedi: Hocam kafam çok dolu, biraz tek başıma geçirmek istiyorum zamanımı; onun için Discord'a pek girmiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olunca DC'den veya steamden konuşabilir miyiz?
DDLAO dedi: Hocam kafam çok dolu, biraz tek başıma geçirmek istiyorum zamanımı; onun için Discord'a pek girmiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olunca DC'den veya steamden konuşabilir miyiz?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #53 Akfortisev dedi: Forza Horizon 4 satın aldım güvenilir satıcı. Genişletmek için tıkla... Online giriyor mu?
Akfortisev dedi: Forza Horizon 4 satın aldım güvenilir satıcı. Genişletmek için tıkla... Online giriyor mu?
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #54 hobidi dedi: Hocam müsait olunca DC'den veya steamden konuşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yazın hocam Discord'dan, girince konuşuruz.
hobidi dedi: Hocam müsait olunca DC'den veya steamden konuşabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yazın hocam Discord'dan, girince konuşuruz.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 15 Haziran 2021 #55 Steam'den istek yolladım.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 17 Haziran 2021 #56 He bu arada, AC Valhalla satılmadıysa alabilirim. İstek atarım sana Discord'dan.
Cepko Haykin Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 Yer Amfi sesini fullediği için komşu polis çağırıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BraZZers StuDio Baş Prodüktörü 17 Haziran 2021 #57 Detroit hesabı var mı ?
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #58 Discord'tan istek attım. Müsait bir zamanda bakarsanız sevinirim.