Steam İndirimli oyun önerisi

Üstüne 50-60 dolarcık daha koyup istediği oyunu alabilir.
1751642619857.png

Üstüne 50-60 dolarcık daha koyup istediği oyunu alabilir.
Knk bir ara adam bir kaç sene önce 400 liraya mouse istemişti adama 2bin liralık mouse öneriyorlardı bütce artarsa bunu al falan diye :D .

Son düzenleme:
Mortal kombat X ve 11 indirimde onlara bakabilirsin DBD'de sarar aslında güzel oyun oynuyorum onun dışında serious sam 4 bakabilirsin.

@Mesutcan24 @WosTidReis
Ben acaba bütün iyi oyunları aldım da benim mi haberim yok? Sizin dediğiniz oyunların hepsi bende var. (Steam'de değil o ayrı mesele.)
Crysis serisi oynanır 3. oyunu çok sevmedim ama 1. oyun özellikle efsanedir. Crysis,bannerlord, total war empire,attila,batman serisinin 4 oyunu ,strange brigade(oynamadım),green hell,the forest 2.

Crysis serisi oynanır 3. oyunu çok sevmedim ama 1. oyun özellikle efsanedir? Crysis, Bannerlord, Total War empire, attila, Batman serisinin 4 oyunu, strange brigade(oynamadım),Green hell, The Forest 2.

Hocam umarım bu yazıdan sonra konuyu terk etmezsin Crysis serisini oynadım ve gayet beğendim önerdiğiniz diğer oyunlara gelecek olursak genellikle tarihi anlattıkları için bana göre değil ve Batman Arkham serisini de 2 veya 3 kere bitirmiştim.

Hocam umarım bu yazıdan sonra konuyu terk etmezsin Crysis serisini oynadım ve gayet beğendim önerdiğiniz diğer oyunlara gelecek olursak genellikle tarihi anlattıkları için bana göre değil ve Batman Arkham serisini de 2 veya 3 kere bitirmiştim.

Satisfactory olabilir, eğer bunu da bitirdin ise lütfen dışarıya çık ve biraz hava al. :) :)

Oh be sonunda oynamadığım bir oyun çıktı! Ama sanırım Epic kütüphanemde duruyordu bu oyun. Bir ara oynarım diye almış olabilirim.

Benim de bugün dikkatimi çekti normalde çok ön yargılıydım bu oyuna. Bende senin gibi birkaç gündür oyun arayışındayım ancak daha bir türlü bulamadım, muhtemelen Satisfactory ve birkaç hikayeli oyun ekleyeceğim kütüphaneme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı