cosmos111
Picopat
@Ball So Hard steam bakabilir misiniz?
DC yok maalesef. Steam veya Telegram paylaşabilirim. Çok fazla kişi eklediği için şimdilik sildim arkadaşlık kodunu.Hocam outlas 1 dlcsi alcam dc atın konuşalım
Hocam Battlefield 1 Origin hesabı ile 10.50TL'lik Steam DLC takası düşünür müsünüz?Eki Görüntüle 1095702
Telegram veya Steam üzerinden iletişime geçebiliriz. Ödemeyi Papara ve EFT ile alabilirim.
İndirim Oranı: %20 - %25
Güncel Bakiye: 250 TL (100 TL kaldı)
İndirimli 50 TL Steam Cüzdan Kodu:
Satış için ayrıldı.
İndirimli 100 TL Steam Cüzdan Kodu:
75 TL'den satıyorum.
İndirimli 200 TL Steam Cüzdan Kodu:
@majeh kullanıcısına satılmıştır.
Bynogame Mağazam
Referans Konum
Battlefield 1 kaldıracak bilgisayarım yok ve ben nakit ihtiyacından dolayı bu satışı yapıyorum maalesef.Hocam Battlefield 1 Origin hesabı ile 10.50TL'lik Steam DLC takası düşünür müsünüz?
Maalesef daha fazlası faturamın limiti kalmadığı için alınamıyor. 100 TL olan kodu verebilirim isterseniz?Hocam 200 TL'lik bakiye getirme şansınız var mı?
Maalesef daha fazlası faturamın limiti kalmadığı için alınamıyor. 100 TL olan kodu verebilirim isterseniz?
Dostum devamlı kötü haber veriyorum biliyorum ama az önce satıldı maalesef. Geriye 50 TL kod almak için limitim kaldı ve şu an Playstore sitesi hata veriyor.Tamamdır hocam mümkünse yarın 100 TL'lik kodu almayı planlıyorum iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Hayır satılmadı ama alınmadı da. Yani kalan son limitim bu ama Playstore sitesi hata veriyor yani bugünlük kod satışı bitti denebilir.50 TL satıldı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.