Çözüldü İndirme başlamama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elysium1

Kilopat
Steam'dan oyun indirmek isterken biraz indikten sonra 0 byte's düşüyor. Kapatıp açtım her şeyi denedim. Modemi kapatıp açınca düzeliyor ama yine aynısı oluyor ve sadece Steam'dan değil internet üzerinden bazı yerlerden de indirme yaparken inmiyor. Ama Youtube'da ve sitelere girince sıkıntı olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım sıkıntı yok dedi. Acaba sorun ne olabilir?

indirme hatası.png

Çözüm
Ben de problemi internet ayarlar arayüzünden Steam için port açarak çözdüm. Şu anlık sorun yok gibi. Yaklaşık bir 60 GB indirdim sorun çıkmadı.
Süperonline mı kullanıyorsunuz?

Bende benzer sorun yaşıyorum ama superonline kullanıyorum. Problemi çözümlemek adına sormuştum.

yaklaşık 4-5 gündür.

Hayır. Onlarda da problem yaşıyorum. 10Mb boyutunda veri indirmekte bile sıkıntı yaşıyorum. Problemin modemden olduğunu düşünüyorum. Telefonumla internet paylaştığımda bu problemleri yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı