Steam İndirme duruyor

KeaLegend

Hectopat
Merhaba, kasa sistemim: GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Steam kurdum ve oyun indirmeye çalışıyorum bir süre sonra indirme duraklıyor. Steam kaldırdım tekrar kurdum ama sorun devam ediyor. İndirme bölgesini defalarca değiştirdim ama halen sorunum devam ediyor.
Ne yapmam gerekiyor? Daha önceden bu sorunu yaşayan ve sorunu çözümleyen var mı?

1734415218677.png

1735832539023.png

@ll.Mehmed @641429

Bir ekleme yapmak istiyorum dün Epic Games yükledim ve oradan oyun indirmeyi test etmek istedim. Epic Games 'ten rahatlıkla oyun indirildi, neden Steam de sorun yaşıyor olabilirim?

Bir türlü çözülemeyen sorun 😤
1737875065942.png

Son düzenleme:
Ethernet kablosunu bağlayıp öyle indirmeyi deneyin, eski bilgisayarımda da aynı sorunu yaşıyordum ethernetle bağlanınca sorun çözülüyordu. Sanırım Steam’de böyle bir sorun oluyor bazen.
Ethernet kablosu kullanıyorum.

Denediğim tüm yöntemler;
Steam kaldırdım ve tekrar kurdum,
Steam indirme ön belleği defalarca kez temizledim,
Steam indirme bölgesini defalarca kez değiştirdim,
Modem ara yüzüne girerek fabrika ayarlarına döndürdüm,
Modem arkasından reset kısmına iğne ile reset attım,
Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve saha ekibi gelerek yeni bir kurulum yaptı,
DNS değiştirdim,
SSD sağlığını iyi durumda,
Virüs programı olarak KasperSky kullanıyorum Steam ve Valve 'yi istisnalara ekledim,
Steam ile iletişime geçtim kendilerine log kayıtlarını da ilettim ama maalesef yardımcı olamıyorlar, sadece fikir sunuyorlar ve sundukları fikir de ağ ile alakalı.
Epic Games 'te bu sorunu yaşamıyorum, Epic 'te indirme yapıyor. Sorunum Steam 'de indirmeyi başlattıktan sonra indirme duruyor/0 bit 'e düşüyor.

Son düzenleme:
Ethernet kablosu kullanıyorum.

Denediğim tüm yöntemler;
Steam kaldırdım ve tekrar kurdum,
Steam indirme ön belleği defalarca kez temizledim,
Steam indirme bölgesini defalarca kez değiştirdim,
Modem ara yüzüne girerek fabrika ayarlarına döndürdüm,
Modem arkasından reset kısmına iğne ile reset attım,
Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve saha ekibi gelerek yeni bir kurulum yaptı,
DNS değiştirdim,
SSD sağlığını iyi durumda,
Virüs programı olarak KasperSky kullanıyorum Steam ve Valve 'yi istisnalara ekledim,
Steam ile iletişime geçtim kendilerine log kayıtlarını da ilettim ama maalesef yardımcı olamıyorlar, sadece fikir sunuyorlar ve sundukları fikir de ağ ile alakalı.
Epic Games 'te bu sorunu yaşamıyorum, Epic 'te indirme yapıyor. Sorunum Steam 'de indirmeyi başlattıktan sonra indirme duruyor/0 bit 'e düşüyor.
Hocam önceki mesajımda belirttim aynı problemi yaşadığım için, nedense bu olay Steamde var. SSD de herhangi bir problem olmamasına rağmen bu sorun hep tekrarlıyor, ben şuan ikinci ssdme kurulum yaptığımdan onda sıkıntı yaşamıyorum ama dediğiniz gibi sorun yaşadığım SSD ye epic xbox vesaire hiç bir platformda bu sorunu yaşamıyorken steamde var. Zamanında bende çok araştırdım sorunu yaşayan başkalarıda var ama çözümler hep denenmiş şeyler ve çözüm olmuyor. Çok garip gerçekten.

Hocam önceki mesajımda belirttim aynı problemi yaşadığım için, nedense bu olay Steamde var. SSD de herhangi bir problem olmamasına rağmen bu sorun hep tekrarlıyor, ben şuan ikinci ssdme kurulum yaptığımdan onda sıkıntı yaşamıyorum ama dediğiniz gibi sorun yaşadığım SSD ye epic xbox vesaire hiç bir platformda bu sorunu yaşamıyorken steamde var. Zamanında bende çok araştırdım sorunu yaşayan başkalarıda var ama çözümler hep denenmiş şeyler ve çözüm olmuyor. Çok garip gerçekten.
Maalesef tüm çözümlere baktım interneti alt üst ettim, tüm çözümleri denediğim halde düzelmedi.

Bende de aynı problem oluyor Ayarlardan indirme bölgesini değiştirip steam'i yeniden başlatıyorum kaldığı yerden indirmeye devam ediyor o şekilde parça parça yüklemeyi tamamlıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı