İndirme Hastalığı

Vodka

Hectopat
Katılım
3 Mart 2014
Mesajlar
98
Her ay 350 - 370 gb arası download yapıyorum. İndirdiğim oyunları oynamıyorum sıkıcı geliyo Steam'dekileri bile büyük bi hevesle alıp yarım saat oynamadan sıkılıp siliyorum. Güzel film bulunca indiriyorum ama 1 ay duruyo izlemeden siliyorum. Sadece indirmeyi seviyorum hatta bazen bilgisayarda hiç bişey yapmadan hız inişlerini çıkışlarını izliyorum. Böyle bi hastalığım var, zamanımı boş boş geçiyorum. Bundan nasıl kurtulurum ?
 
Bu tip dönemden ben de geçmiştim. Rekor denemesi yapardım her ay. Evde internet kullanan başkası olursa şikayet edip durur. Benim artık 120 GB civarında evdekilerde internet kullanmaya başlayınca. :D
 
Niye oyundan yarım saatte sıkılırsın bunun köküne in bence ve firene bas elindekilerin değerini bilirsen tadını alırsın.
 
Depresyondasın nedeni özetle bu. Nereden mi biliyorum aynı şeyi bir ara bende yapıyordum. Nasıl atlattığıma gelirsek boşluktaydım, işim yoktu, kendimi izole etmiştim. Bazı arkadaşlar indirdiklerini izlemeni tavsiye etmiş, izlesen de bu sana keyif vermeyecek .Yapman gereken şey kendini niye izole ettiğini bulmak ve bundan kurtulmak.
 
Ttnete geç indiremezsin (y) Şaka bir yana, bu hep işsizlikten. Arada sokağa yürümeye falan çık. Etraftaki insanlarla saçma sapan konuşmalara tutul. Esnafla falan işte. Konuş dur. Yakın zamanda canını sıkan bişey olduysa onun üzerine git. Seni rahatsız eden şeylerin üzerine var işte. :uyan:
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı