Netflix İndirme hatası

Kiriş

Hectopat
Daha fazla  
Netflix mesajı: "İndirme işlemi yapabileceğiniz cihaz sayısını doldurdunuz."

Bu hatayı alıyorum, fakat durum şu ki bende 6 cihazdan indirebildiğimiz en pahalı olan plan var ve sadece tek bir cihazdan indirme yapıyorum. Hesap kısmında "6 cihazdan 1 kullanılıyor" olarak gözüküyor. Toplamda 100 bölüme yakın dizi indirdim ve şimdi bu hatayı veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix hesap ayarlarına gir tarayıcı üzerinden. Etkin cihazları yönet diye bir kısım olması lazım. Tüm cihazlardan çıkış yapıp temizlemek lazım gereksiz oturumları. Daha sonra girilecek yerlerden teker teker girersin. Önce telefonundan giriş yapmak mantıklı olur gibi

Netflix hesap ayarlarına gir tarayıcı üzerinden. Etkin cihazları yönet diye bir kısım olması lazım. Tüm cihazlardan çıkış yapıp temizlemek lazım gereksiz oturumları. Daha sonra girilecek yerlerden teker teker girersin. Önce telefonundan giriş yapmak mantıklı olur gibi.

Onları yaptım kral sadece tek cihaz var indirme yapılan ama sanırım neden olduğunu buldum anladığım kadarıyla tek cihazda Max 100 bölüm indirilebiliyor. Alt planlarda bu sayı 15 sanırsam eğer doğruysa çözüm işaretlenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı