Steam İndirme hızı 0 Bit/sn'ye düşüyor

miracvural

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tablet :D
Meslek
Öğrenciyiz
Steam'de HOI 4 indiriyorum ama sürekli olarak saçmalıyor. Stabil değil, çok dalgalı.
Bundan 30 dakika önce başka bir oyun indirdim böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Bir anda bit 0 oluyor ve böyle devam ediyor. Neden? Birkaç saniye normale dönüyor ama sonuç yine ayni. Yeniden başlatıp denedim yine olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafiğe bakınca internet değil de disk okuma/yazma işlemlerinin doğru gitmediğini düşünüyorum, muhtemelen eski bir hard disk veya SSD, ömrünü doldurmuş. Yeni bir depolama aygıtı kullanmanın vakti gelmiş olabilir

Hocam ben bunu benim USB bellek üzerinde kayıt ettirdim depolama vs sıkıntıları için. Bundan önce 3 oyun indirdim aynı gün aynı anda ama böyle bir sıkıntı çıkmadı, neden bir anda böyle oldu.

Hocam ben bunu benim USB bellek üzerinde kayıt ettirdim depolama vs sıkıntıları için. Bundan önce 3 oyun indirdim aynı gün aynı anda ama böyle bir sıkıntı çıkmadı, neden bir anda böyle oldu.
oyunu indirirken görev yöneticisinden disk kullanımının (ve diğer değerlerin) ekran görüntüsünü, disk boyutlarını ve boş alanları, oyunun boyutunu (ve bundan önce indirdiğiniz 3 oyunun boyutlarını, hangi diske kurulu olduklarını) paylaşırsanız daha net bir cevap verebilirim

PC gitti su anda ama hatırlıyorum yanıt verme süresi 300 ve 500 MS arasi okuma yazma da 500 kb/sn ve altında idi, disk kullanımı da %100.
Anlamadigim diğer iki oyunu neden öyle sorunsuz indirirken bunu böyle indirdi.

Çıkarılabilir diske kurululardi boyutları biri 1,5 GB
Biri 100 MB
Sonuncusu 800 MB.

Çıkarılabilir diskin indirme sırasında pek bir önemi yok, Steam oyunları indirirken kendi kurulu olduğu klasöre parçalar halinde indirir (muhtemelen C:'de kuruludur Steam), indirme sırasında bu dosyaları da sizin belirlediğiniz konuma extract eder (bu durumda bahsedilen çıkarılabilir disk).

Yani 300-500ms tepki süresinden de belli olacağı üzere ana disk tarafından limitleniyor, önceki oyunları sorunsuz indirmesinin sebebi boyutları olabilir, diskte üzerine yazılan bölümler olabilir, tamamen şans yani. Ömrü dolan diskler zaten yavaş yavaş bunun gibi I/O sıkışmaları yaparak kendini belli eder.

Gerçekten çok acilse Steam'i C:'den uninstall edip çıkarılabilir diske kurarsanız muhtemelen sorun gider, ama bazı veriler gidebilir ve bundan ben sorumlu değilim

Oncelikle yardiminiz içi çok sağolun pc’e daha yeni ssd taktık yani ondan dolayi bir sorun yok.
Demek istediginiz şey çıkarılabilir diskin ömrünün dopmak üzere olduğu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…