Epic Games İndirme hızı anlık olarak düşüyor

399baris

Femtopat
Daha fazla  
Oyun program vb. yüksek GB'lı şeyler indirirken tam indirme hızını alamıyorum ve arada 0'a düşüyor. (İnternet 1000MBPS.)

1704728230704.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şükredin hocam benimki IDM ile maximum 1.78 mb/sn oluyor.

Bilgisayarında güncelleme vs. yapılıyor olabilir mi? Dikkatlice baktın mı. Daha önce böyle bir sorun yaşamıştım. Evdeki telefonları kontrol ettim. Telefonun birinde uygulamaları güncelliyormuş o yüzden çok yavaşlamış internet. Güncellemeyi kapattığımda düzelmişti. Bunlara bir bak çözüm olmazsa müşteri hizmetlerini ara sor.

şu yöntemi deneyebilirsin bende işe yarıyordu ilk önce epic games'i komple kapat
çalıştıra %localappdata% yazdıktan sonra şu konuma girip EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows
engine.ini dosyasına bu kodu yapıştır epic games'i tekrar aç

[HTTP]
HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10
HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5

Bilgisayarında güncelleme vs. yapılıyor olabilir mi? Dikkatlice baktın mı. Daha önce böyle bir sorun yaşamıştım. Evdeki telefonları kontrol ettim. Telefonun birinde uygulamaları güncelliyormuş o yüzden çok yavaşlamış internet. Güncellemeyi kapattığımda düzelmişti. Bunlara bir bak çözüm olmazsa müşteri hizmetlerini ara sor.
hiç bir güncelleme yapılmıyor hocam neredeyse 10 gündür aynı

Şükredin hocam benimki IDM ile maximum 1.78 mb/sn oluyor.

şu yöntemi deneyebilirsin bende işe yarıyordu ilk önce epic games'i komple kapat
çalıştıra %localappdata% yazdıktan sonra şu konuma girip EpicGamesLauncher\Saved\Config\Windows
engine.ini dosyasına bu kodu yapıştır epic games'i tekrar aç

[HTTP]
HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10
HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5
Yaptım işe yaradı. Teşekkürler.

Son düzenleme: