Steam İndirme hızı bir anda 0/b'ye düşüyor

bilisayarabi

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim gayet iyi ama Steam'de indirirken 100 mb/sn yapıp 0 b/s ye düşüyor, hem de bir anda bu sadece internet hızında değil okuma hızında da oluyor.

Aralıklı şekilde bunu yapıyorsa hatırladığım kadarıyla diskle alakalıydı. Eğer SSD fazla dolduysa böyle yapıyor olabilir her SSD böyle değil fakat denemekte fayda var. Eğer arka planda sistemi zorlayan bir şey yoksa, güç tasarrufu modunda değilse, internette de sıkıntı yoksa depolamadadır diye düşünüyorum çünkü indirme hem ağ hem de disk kullanır.

Aralıklı şekilde bunu yapıyorsa hatırladığım kadarıyla diskle alakalıydı. Eğer SSD fazla dolduysa böyle yapıyor olabilir her SSD böyle değil fakat denemekte fayda var. Eğer arka planda sistemi zorlayan bir şey yoksa, güç tasarrufu modunda değilse, internette de sıkıntı yoksa depolamadadır diye düşünüyorum çünkü indirme hem ağ hem de disk kullanır.
SSD kullanmıyorum ama umarım normaldir.

Hocam internet hızınızı atabilir misiniz?
1720704235415.png

Windows'un içindeki hata denetimi ve en iyi duruma getir araçları işinize yarar eğer bunlardan haberiniz yoksa. C diskine sağ tıklayıp özellikler - araçlar kısmında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı