Çözüldü Epic Games İndirme hızı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merhabalar68396

Centipat
Daha fazla  
Merhaba önceden hazırlanan rehberi yapayım dedim ancak orada da windows>engine kısmı yok (Windows klasörü komple yok) ne yapacağım? Başka bir çözüm yolu var mı?

Çözüm
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ama sorunu çok saçma bir şekilde çözdüm... WARP VPN'yi açınca indirme hızım 54-55'lere fırladı. Ne alaka bilmiyorum ama evet oldu. Bence eğer bir yerde bu tarz bir başlık görürseniz paylaşın. Hepinize teşekkürler, iyi akşamlar.
Merhaba önceden hazırlanan rehberi yapayım dedim ancak orada da windows>engine kısmı yok (Windows klasörü komple yok) ne yapacağım? Başka bir çözüm yolu var mı?

İnternet hızın kaç Mbps?

Windows+R aynı anda bas localappdata çıkacak, tamam de ve oradan Epic Games launcher>saved>config>windows>engine

HTTP]
HttpTimeout = 10
HttpConnectionTimeout = 10
HttpReceiveTimeout = 10
HttpSendTimeout = 10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads = 3
ChunkRetries = 20
RetryTime=0.5

Bunu yapıştır farkını görürsün. Ben 120-140 arası alırken 400-500 arası verim aldım.

İşte tam bunu yapacaktım ama Windows diye bir klasör yok haliyle oraya ulaşamıyorum.

Şu anlık düşünmüyorum hocam belki son çare bakarım yine de fikir için teşekkür ediyorum.

Bu tarz indirme sorunlarına insanlar bu Launcher sayesinde çare buldu(başka yollarda var çalışan ama bu da bir yol), yazımı okuyun isterseniz kurarsınız.

Epic Games'i yeniden kurmayı deneyin.

Denedim ancak dosya halen yok. Ben bu işe kafayı taktım neden dosya yok anlamadım. Hayır önceden hiç oyun yüklememiş değilimki hiçbir zaman böyle yavaş yüklemiyordu bir anda oldu. Aklınıza gelen başka bir şey var mı?

Arkadaşlar bence Epic Games'in gösterdiği değer yanlış. Çünkü bu hızlarla 2 saatte 45GB indirmesi imkansız. Muhtemelen sadece gösterdiği değer yanlış. Steam ile Epic Games'in gösterdiği indirme değeri aynı mı? Belki onlar farklıdır bu yüzden yanlış anlamışımdır.

Son düzenleme:

Ben Epic Games'in ayarlarından indirme hızını 500 yapmıştım. Düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…