Çözüldü Epic Games İndirme hızı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merhabalar68396

Centipat
Daha fazla  
Merhaba önceden hazırlanan rehberi yapayım dedim ancak orada da windows>engine kısmı yok (Windows klasörü komple yok) ne yapacağım? Başka bir çözüm yolu var mı?

Çözüm
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ama sorunu çok saçma bir şekilde çözdüm... WARP VPN'yi açınca indirme hızım 54-55'lere fırladı. Ne alaka bilmiyorum ama evet oldu. Bence eğer bir yerde bu tarz bir başlık görürseniz paylaşın. Hepinize teşekkürler, iyi akşamlar.
Ben Epic Games'in ayarlarından indirme hızını 500 yapmıştım. Düzeldi.

Tam olarak nasıl yapılıyor hocam? Mümkünse tarif eder misiniz?

Bu tarz indirme sorunlarına insanlar bu Launcher sayesinde çare buldu(başka yollarda var çalışan ama bu da bir yol), yazımı okuyun isterseniz kurarsınız.

Sanırım artık pes ediyorum dediğiniz programı kullanacağım. Güvenebilirim diye düşünüyorum. Sanırsam çalışma mantığı Epic Games'in resmi sayfasına giriş yaparakmış. Yani güvenli sayılabilinir.

Son düzenleme:
Sanırım artık pes ediyorum dediğiniz programı kullanacağım. Güvenebilirim diye düşünüyorum. Sanırsam çalışma mantığı Epic Games'in resmi sayfasına giriş yaparakmış. Yani güvenli sayılabilinir.

Açık kaynak hocam program ve GitHub'da 10k yıldızı var yani hem pöpüler hem de açık kaynak olduğundan ne yaptığına bakabilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ama sorunu çok saçma bir şekilde çözdüm... WARP VPN'yi açınca indirme hızım 54-55'lere fırladı. Ne alaka bilmiyorum ama evet oldu. Bence eğer bir yerde bu tarz bir başlık görürseniz paylaşın. Hepinize teşekkürler, iyi akşamlar.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı