taserzetsu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B550 + Ryzen 5 5600( 4.8 GHz OC) | RX 6800 | Crucial Ballistix 2x8 (OC) | DarkFlash DLX21 | SE-224-XT (Arctic 2xP12) | 980 Pro | HyperX Alloy Origins 65 | HyperX Haste Wireless | HyperX Cloud II | Dell G3223D |
- Meslek
- Elektrik&Elektronik Mühendisi
Merhaba, Steam'de indirme yaparken ilk 3-5 dakika internet hızı normal seyrediyor. Sonrasında KB/sn'lere düşüyor. İlk başta problemin internet sağlayıcısında olduğunu düşündüm. Sonra aklım diske gitti; yaklaşık 2-3 yıl önce aldığım Samsung 980 Pro'da olabileceğini düşündüm. Çünkü disk kullanımı Steam'de 0'a iniyor. Birkaç kez Steam'de indirme hızını sabitledim ve indirme bölgesini en yakın sunucuyu seçtim; fakat yine de Steam'de problem devam ediyor. EA platformunda bir oyun indirirken aynı problemi yaşamıştım; fakat orada indirme hızını 5 MB/sn'ye çekince indirmeyi yapabildim. Steam'de yapamıyorum. Bu neyden kaynaklanabilir? İnternet hızım 50 Mbps. Steam'i yeniden başlatınca internet hızı yine 2-3 dakikaya normale dönüp tekrardan KB/sn'lere düşüyor.
Daha önceden bir konu açılmış, burayı inceledim ve internet ayarlarından güvenli internet hizmetini zaten kapatmışım daha önceden.
Daha önceden bir konu açılmış, burayı inceledim ve internet ayarlarından güvenli internet hizmetini zaten kapatmışım daha önceden.
Son düzenleyen: Moderatör: