Kimseye cahil demedim zaten. Sorunun ihtimalleri üzerinde konuştuk. Kesin çözüm için servis sağlayıcınızı aramanızı önerdim. Şu an buradaki kimse onlar kadar etkili olamaz. Eğer sorun internetinizdeyse.Hocam burası Technopat aramızdan illa ki anlayan çıkar hocam cahil değiliz.
Defender kullanmıyorum, Kaspersky açıkken crack yaptım hiçbir sorun olmadı.
İlginç. Yalan söylüyor olabilir misin? Ben denedim aniden virüs algıladı Kaspersky. Nereden indirdin. Link atar mısın?
Paralı oyunu bedavaya indirdim kısaca, tamindir.com sitesinden indirdim.
Tamindir güvenilirdir. Virüs algılamaz.
Az önce korsana destek yok diyen adam şimdi link istiyorİlginç. Yalan söylüyor olabilir misin? Ben denedim aniden virüs algıladı Kaspersky. Nereden indirdin. Link atar mısın?
İnternet sağlayıcınızla görüşün.Merhabalar, fotoğraftaki gibi KB bayağı bir düşük. Acaba KB hızını 1000'e nasıl çıkartacağız? Bir yöntem veya bir program var mı?
Eki Görüntüle 1132388
Az önce korsana destek yok diyen adam şimdi link istiyor![]()
Güvenilir veya değil, sorulacak yer mi şimdi? Burada korsana destek yok diyoruz link istiyorsunuz.Sadece indirdiği Oyun'un linki güvenilir mi diye sordum. Sende direkt araya girme.
Güvenilir veya değil, sorulacak yer mi şimdi? Burada korsana destek yok diyoruz link istiyorsunuz.
Merhabalar, fotoğraftaki gibi KB bayağı bir düşük. Acaba KB hızını 1000'e nasıl çıkartacağız? Bir yöntem veya bir program var mı?
Eki Görüntüle 1132388
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.