İndirme hızım aşırı düşük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternetiniz 8 Mbps ise indirme hızınız en fazla 1 MB/s olur. Mbps ve MB/s aynı şey değildir. Bunun dışında indirme yaptığınız sunucu en fazla bu kadar hıza izin veriyordur. O yüzden böyle düşük olabilir.
Arkadaş da aynı dosyayı indirdi. Ancak onda 1MB idi indirme hızı.
Uygulamayı yükleyip açacaksınız (IDM ise) ve bazen bilgisayarı yeniden başlatmak gerekebilir ben genellikle yeniden başlatırım ve Chrome açarım. Sağ üstte IDM eklentisi eklensin mi diye yazar ben de uzantıyı ekleye basarım ve ekler ayrıca bundan sonraki tüm indirmelerin sırasında otomatik olarak açılır ve indirir.
Free Download Manager ise indirmek istediğiniz dosyanın URL'sini oraya kopyalayarak yapıyorsunuz yani IDM daha pratik bir uygulama ama FDM adı üstünde 'Bedava'
Anladım. Önceden indirdim ancak sağ üstte bir şey çıkmadı. Film indirmeye çalıştığım da ise sadece .html dosyasını indirdi.

İndirdiğiniz sunucu, dosyalar için hız sınırı koyuyor olabilir. Ayrıca orijinal oyun alarak, hız sınırına yakalanmadan indirebilirsiniz. Yalan atmanıza gerek yok. İndirdiğiniz oyuna ait uzantıyı bile doğru düzgün sansürleyememişsiniz.

Değil, orijinal. Hem bunun konuyla alakası yok?

Torrent hiç kullanmadım.
Konuyla alakası var çünkü galiba SnowRunner adlı oyunu indiriyorsunuz ve bazı korsan sitelerine baktım bir tanesinin dosya boyutu seninkiyle tamı tamına örtüşüyordu. Eğer sırf korsan diye destek vermeyiz diye düşünüp dosyayı karalmışsan çok doğru yapmışsın ama tamamını karalaman gerekirdi. Soruna gelecek olursak oyunun orjinalini indirip Epic Games Storedan indirmeye başlarsan sorun çözülür bence.

İndirdiğiniz sunucu, dosyalar için hız sınırı koyuyor olabilir. Ayrıca orijinal oyun alarak, hız sınırına yakalanmadan indirebilirsiniz. Yalan atmanıza gerek yok. İndirdiğiniz oyuna ait uzantıyı bile doğru düzgün sansürleyememişsiniz.
Evet :D
Arkadaş da indirdi ancak o 1MB hızıyla indirdi.
Konuyla alakası var çünkü galiba SnowRunner adlı oyunu indiriyorsunuz ve bazı korsan sitelerine baktım bir tanesinin dosya boyutu seninkiyle tamı tamına örtüşüyordu. Eğer sırf korsan diye destek vermeyiz diye düşünüp dosyayı karalmışsan çok doğru yapmışsın ama tamamını karalaman gerekirdi. Soruna gelecek olursak oyunun orjinalini indirip Epic Games Storedan indirmeye başlarsan sorun çözülür bence.
Peki saolun. İnşallah ceza yemem :D
8 Mbps'nin vermesi gereken hız kayıplarla beraber 800 kb/sn olmalı. Modemde sorun varsa bu daha da düşebilir.
Peki saolun.

Tarayıcılar hep yavaş indirir kesinlikle indirme için başka bir program kullanılmalı. IDM öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı