İndirmeyi yaptığın program nedir acaba ?![]()
Dosya indirirken 500 KB/s iniyor. Yardım eder misiniz?
Film indiriyorum.İndirmeyi yaptığın program nedir acaba ?
Yandex.Disk ile indiriyorum.Genelde indirmeyi chrome ya da opera gibi tarayıcılardan yaptığın zaman indirdiğin dosyayı paylaşıma açan sitede bazen sınırlama oluyor. İnternet download manager kullanıp indirmeni tavsiye ederim. Ulaşabileceğin max hıza ulaşabiliyorsun bu uygulama ile.
Tarayıcıdan değil Yandex.Disk uygulamasından indiriyorum.Dediğim gibi bazen tarayıcılarda sorun oluyor. Yptığın speedtest ile indirme hızın aynı değil. Benim fikrime göre tarayıcıdan kaynaklı. Link vermemiz yasak mı bilmiyorum ama şu linkten bahsettiğim programı indirip kur. Masaüstünde açılan simgeye tıkla ve otomatik olarak varsayılan tarayıcına eklentisini kuracaktır. Файл из Облака Mail.Ru
Ama yandex'i desteklemiyor olabilir.
O zaman arayıp internet sağlayıcınla görüşmeni öneriyorum. Başka da aklıma gelebilecek çözüm ya da sebep yok kusura bakma. Umarım yardımcı olurlar. İyi forumlar ^^Tarayıcıdan değil Yandex.Disk uygulamasından indiriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.